Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Nintendo kommer att hålla sin senaste Direct Mini-presentation online på tisdag den 28 juni 2022.

Den här presentationen kommer att ägnas åt kommande spel från tredje part för Nintendo Switch, med cirka 25 minuter av trailers och presentationer.

Här är vad du kan förvänta dig och hur du kan se den online.

När börjar Nintendo Direct?

Den förinspelade strömmen börjar klockan 16:00 CEST onsdagen den 22 juni. Här är tiderna för din plats:

  • STORBRITANNIEN: 14:00 BST
  • Centraleuropa: 15:00 CEST
  • Östkusten i USA: 09:00 EDT
  • USA:s västkust: 09:00 EDT 06:00 PDT

Så här tittar du på Nintendo Direct Mini

Du kommer att kunna se evenemanget högst upp på den här sidan.

Alternativt kommer det också att vara tillgängligt direkt via Nintendos YouTube-kanal.

Vad du kan förvänta dig under Nintendo Direct Mini

Nintendo märker sina Direct-presentationer med "Mini" när de handlar om spel som företaget inte tillverkar internt själv.

Det betyder att den här strömmen kommer att ägnas åt titlar från tredje part som är på väg till Switch, vilket fortfarande lämnar en lång rad spännande möjligheter för vad vi kan få veta om.

Vi har inte hört talas om Bayonetta 3 på ett tag, och det kommer att släppas 2022, så vi kanske får mer information om actionspelet. Hollow Knight: Silksong fick en ny trailer från Xbox-teamet i somras, så det är ett annat som vi kanske kan få veta mer om.

Utöver det finns det självklart möjligheten att det finns oannonserade spel som kan avslöjas, så se till att lyssna in för att se vad som tas upp.

De bästa spelen för Nintendo Switch 2022: De bästa Switch-spelen som alla spelare måste äga

Skriva av Rik Henderson. Redigering av Max Freeman-Mills.