Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Google har lagt ut sin första Stadia Connect-presentation 2020.

Onlinevideoen är tillgänglig från 17:00 BST (9:00 PT, middagstid ET) och lyfter fram nya titlar som kommer till molnspelplattformen - inklusive ett stort meddelande om EA-spel .

Du kan kolla in det ovan.

När kommer Stadia Connect-strömmen att starta?

Den första Stadia Connect från 2020 gjordes tillgänglig från 09:00 PT idag, tisdagen den 28 april. Här är tiderna i din region:

Bästa PS5 -spel 2021: Fantastiska PlayStation 5 -titlar att hämta

  • USA: s västkust - 09:00 PT
  • USA: s östkust - 12.00 ET
  • Storbritannien - 17:00 BST
  • Centraleuropa - 18:00 CEST

Hur man ser Stadia Connect-presentationen

Titta bara på videon högst upp på den här sidan.

Det är också tillgängligt för visning på YouTube och andra Stadia-kanaler.

Vad man kan förvänta sig i Stadia Connect-presentationen

Presenterad av Phil Harrison och Stadia-teamet (från sina hem under låsning), ger videon några stora meddelanden om nya spel som kommer till plattformen - inklusive några som nu är tillgängliga.

Stadia Pro är för närvarande gratis i två månader (under avstängning) så att du kan prova själv och bestämma om du vill fortsätta att betala för Pro-medlemskap (och dess fördelar) eller fortsätta med den kostnadsfria betalningen när du går standard, gratis Stadia-system.

För mer information, se Pocket-lints Stadia-förklarade artikel här .

Skriva av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 4 Juni 2019.