Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Battle Royale är inte nytt för Call of Duty, efter att ha dykt upp i 2018: s Black Ops 4 under namnet Blackout. Men det var bara en föregångare till huvudevenemanget Warzone, som släpps senare i dag, tisdagen den 10 mars 2020.

Call of Duty: Warzone kommer att erbjuda 150 personers multiplayer-matcher i två olika lägen: Plunder och Battle Royale. Och det råkar bara hända att det kommer gratis till PC, PS4 och Xbox One.

Japp, som Fortnite , Apex Legends och flera andra BR-inspirerade spel, inklusive Call of Duty Mobile , kommer Warzone att vara gratis att ladda ner och spela.

Vi förväntar oss köp i spelet för saker och liknande, men du behöver inte dela med dig av dina surt förvärvade pengar för att spela spelet. Dessutom behöver du inte COD: Modern Warfare eller någon annan tidigare Call of Duty-titel för att hoppa direkt in i Warzone.

Varför en bärbar dator med Nvidia GeForce RTX 30-serien är den perfekta blandningen av kraft och bärbarhet

Mer kommer att framgå när spelet släpps senare. För nu men här är de tider du kommer att kunna få tag på spelet, beroende på din region:

  • USA: s västkust - 12:00 PDT
  • USA: s östkust - 15:00 PDT
  • Storbritannien - 19:00 GMT
  • Centraleuropa - 20:00 CET
  • Japan - 04:00 JST (11 mars)
  • Australien - 06:00 AEDT (11 mars)

För andra platser, kolla in den praktiska tidszonskartan nedan ...

ActivisionCall of Duty Warzone Battle Royale kommer idag när kan du ladda ner den bild 2
Skriva av Rik Henderson.