Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - 505 Games är förlaget bakom kultklassiker som Control och PC-versionen av Death Stranding, och kommer snart att vara värd för sitt första online-event för att presentera några av de nya spel som man hoppas ska få samma status.

505 Games Showcase för våren 2022 kommer att äga rum tisdagen den 17 maj och kommer att innehålla aldrig tidigare visat innehåll, nya avslöjanden och intervjuer med utvecklare.

Här får du veta hur du ser det och vad du kan förvänta dig.

När är 505 Games Showcase?

505 Games första showcase-evenemang någonsin kommer att börja klockan 15:00 CEST den 17 maj 2022. Här är tiderna för olika regioner:

Bästa PS4-spelen 2022: Alla PlayStation 4-titlar som alla spelare borde spela

  • USA:s västkust: 06:00 PDT
  • USA:s östkust: 09:00 EDT
  • STORBRITANNIEN: 14:00 BST
  • Centraleuropa: 15:00 CEST

Så här tittar du på evenemanget 505 Games våren 2022

Du kan se hela evenemanget live via videon högst upp på den här sidan.

Alternativt kommer den att finnas tillgänglig på 505 Games YouTube-kanal.

Vad du kan förvänta dig

Showen kommer att pågå i ungefär en timme och gästas av den tidigare MTV-presentatören Patrice Bouédibéla.

Det kommer att visa upp kommande spel som kommer att släppas i år av förlaget, inklusive ett "helt nytt avslöjande från en kultutvecklare".

Det kommer också att finnas nytt innehåll om kommande spel, intervjuer med utvecklare med mera.

"När 505 fortsätter att växa är det viktigt att vi fortsätter att berätta om de fantastiska utvecklare som vi är stolta över att arbeta med och de briljanta spel de skapar", säger Neil Ralley, ordförande för 505 Games.

"Vi skulle vara hedrade om folk kunde lyssna på oss och se vad vi har i beredskap för dem."

Skriva av Rik Henderson.