Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Techland har förtydligat en tweet som den skickade för några dagar sedan där den hävdade att dess kommande Dying Light 2 Stay Human kan ta 500 timmar att slutföra.

Efter en något märklig internetreaktion avslöjade utvecklaren att 500 timmar hänför sig till att maxa spelet helt, inklusive alla berättelser och sidouppdrag, utforska hela kartan, spela om för att uppleva alla avslut (eftersom det har en förgrenad berättelse), hitta varje samlarobjekt och observera varje del av dialogen.

Om du bara vill spela huvudhistorien tar det bara 20 timmar, eller 80 timmar om du inkluderar varje sidouppdrag också.

Visst, nu stönar internet över hur kort huvudhistorien är. Du kan inte vinna.

Techland kommer att vara värd för det sista avsnittet av sin Dying 2 Know- onlinepresentation torsdagen den 13 januari 2022. Det kommer att streamas på studions Twitch-kanal och börjar kl. 20.00 GMT, 12.00 PT, 21.00 CET.

Dying Light 2 Stay Human kommer att finnas tillgänglig för PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One och PC från och med den 4 februari 2022. Den kommer också att släppas på Nintendo Switch, men som en molnversion (vilket innebär att du behöver en online anslutning för att spela).

Få otroliga priser på digitala spel som FIFA 22 på Gamivo

Skriva av Rik Henderson.