Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Game Awards är alltid ett bra tillfälle. Förutom att tillkännage årets allra bästa titlar, debuterar den en mängd nya, spännande trailers för spel som kommer upp under de närmaste månaderna – till och med åratal.

Värd av Geoff Keighley, det är verkligen en att lägga in i din kalender. Och för första gången på ett tag kommer den faktiskt att ha en livepublik i år.

Här är när och hur du kan se den.

När börjar The Game Awards 2021?

Streamen kommer att sändas live från Microsoft Theatre i Los Angeles torsdagen den 9 december 2021. Den börjar klockan 20.00 PST (lokal tid). Tyvärr betyder det att klockan är 04:00 i Storbritannien.

Här är tiderna för din region:

  • USA:s västkust: 20:00 PST
  • USA:s östkust: 23:00 EST
  • Storbritannien: 04:00 GMT
  • Centraleuropa: 05:00 CET
  • Indien: 9.30 IT

Så här ser du The Game Awards 2021

Showen kommer att streamas online - i 4K, inte mindre. Vi hoppas kunna vara värd för den här på Pocket-lint närmre tiden.

Det kommer utan tvekan också att hållas på Awards officiella YouTube och Twitch- kanaler.

Vad du kan förvänta

Keighley avslöjade för Epic Games (för ett blogginlägg ) att det kommer att komma tillbaka en liveorkester, massor av kändisgäster, men fokus kommer att ligga på spelen - 40 till 50 av dem: "Du vet, det är fantastiskt att ha kändisar, det är fantastiskt att ha musik, men jag tror att det är viktigt att fokusera på spel, säger han.

"Vad vi verkligen lärde oss förra året var i slutet av dagen, det är verkligen spelen och trailers som driver showen."

Få otroliga priser på digitala spel som FIFA 22 på Gamivo

Han tillade också att bland mängden speltrailers kommer det att finnas många premiärer, vars belopp kan vara "tvåsiffrigt".

Det finns också själva The Game Awards, där de nominerade har tillkännagetts och nu är offentlig omröstning tillgänglig. Du kan kolla in de 30 kategorierna på den officiella webbplatsen här .

Nomineringarna för huvudpriset - Årets spel - är Deathloop , It Takes Two, Metroid Dread , Psychonauts 2, Ratchet & Clank: Rift Apart och Resident Evil Village . Det finns gott om individuella kategorier också.

Förra årets evenemang var virtuellt enbart på grund av pandemin, men var fortfarande en stjärnspäckad extravaganza som varade i över tre timmar och innehöll framträdanden av Keanu Reeves, Christopher Nolan, Gal Gadot, Tom Holland, Brie Larson och The Muppets. Du kan se den nedan för att få ett smakprov på vad du kan förvänta dig den här gången.

Skriva av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 1 Oktober 2021.