Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Panic öppnar förbeställningar för sin söta handspelskonsol torsdag 29 juli 2021.

Du kommer att kunna göra din beställning av Playdate från 10:00 PDT (13:00 EDT, 18:00 BST) med företaget som lovar att det inte kommer att "sälja ut".

Alla som förbeställer konsolen kommer att placeras i en virtuell linje, med enheter som sedan skickas när de är tillgängliga.

Den första satsen kommer att uppgå till cirka 20 000 enheter och skickas mot slutet av 2021. Eventuella efterföljande beställningar kommer sedan att skickas från ytterligare produktionskörningar 2022.

Playdate kostar $ 179 (Storbritannien och europeiska priser att följa), med ett Playdate-omslag som också görs tillgängligt för förbeställning för $ 29.

Du kan köpa båda samtidigt för 199 USD.

Alla pengar tas fram, men du kan när som helst avboka för full återbetalning. Enheterna begränsas till två per person.

Topp Nintendo Switch -spel 2021: Bästa Switch -spel som varje spelare måste äga

Playdate är något lite annorlunda för handhållet spel. Den har en 2,7-tums monoskärm och unik handrank för att lägga till ett nytt element i spelet. Tack vare skärmen med låg effekt och ingen bakgrundsbelysning förväntas batteritiden bli bra.

En av de bästa sakerna är att alla hittills meddelade spel kommer att vara gratis i ett Playdate Season One-paket. Vissa kommer förinstallerade medan andra levereras varje vecka.

Du kan ta reda på mer och förbeställa Playdate-konsolen på den officiella webbplatsen här .

Skriva av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 23 Juli 2021.