Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Techland kommer att vara värd för sin sista Dying Light 2: Stay Human livestream torsdagen den 13 januari 2022.

Kallas Dying 2 Know, det borde avslöja de sista kullarna av spelfilmer och detaljer innan spelet släpps den 4 februari.

Så här ställer du in evenemanget, hur vi fick reda på det och vad vi kan förvänta oss.

När är Dying 2 Know-evenemanget?

Techland kommer att vara värd för det sjätte och sista avsnittet av Dying 2 Know Episod 4 torsdagen den 13 januari 2022 kl. 21:00 CET.

Starttiderna är enligt nedan (för din region):

  • USA:s västkust: 12:00 PT
  • USA:s östkust: 15:00 ET
  • Storbritannien: 20.00 GMT
  • Centraleuropa: 21:00 CET

Hur man tittar på Dying Light 2-evenemanget

Den kommer att visas i sin helhet på Techlands Twitch-kanal här: twitch.tv/techland .

Vad du kan förvänta

Techland stod värd för sitt första Dying 2 Know-event i slutet av maj 2021, där det debuterade en ny trailer (nedan).

Ytterligare fyra evenemang hölls sedan fram till 2021. Techlands senaste evenemang kommer utan tvekan också att visa upp några nya spelfilmer och alla sista bitar av information du behöver veta innan spelet släpps i sin helhet nästa månad.

Du kan se en teaservideo för eventet nedan...

Dying Light 2 Stay Human kommer att finnas tillgänglig för PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One och PC från och med den 4 februari 2022. Den kommer också att släppas på Nintendo Switch, men som en molnversion (vilket innebär att du behöver en online anslutning för att spela).

Varför en bärbar dator med Nvidia GeForce RTX 30-serien är den perfekta blandningen av kraft och bärbarhet

Skriva av Rik Henderson.