Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Summer Game Fest startade den 10 juni med en kick-show. Och under nästa månad eller så kommer det att finnas fler evenemang, spelnyheter, lanseringar, trailers och mycket mer.

Sponsrat av Amazons Prime Gaming, körs det samtidigt med E3 2021 och har också en hälsosam samling spelutgivare och utvecklare som registrerat sig för att visa upp sina varor.

Så, hur kan du följa åtgärden och vad har meddelats hittills? Vi förklarar allt.

Vad är Summer Game Fest?

Född från pandemin och globala lockdowns började Summer Game Fest 2020 för att fylla tomrummet efter en annullerad E3.

Det pågick från maj till augusti och innehöll meddelanden om utgivare, händelser i spelet och en livestream som öppnades i buntar med spelinfo och trailers.

I år går det under en kortare period och parallellt med en helt digital E3 .

Summer Game Fest startade med en live kickoff-show torsdagen den 10 juni. Du kan komma ikapp med det igen via videon ovan.

Andra förlagshändelser kommer att äga rum under de följande veckorna och binda sig till spelfestivalen. Du kan se alla bekräftade händelser och tider nedan.

Sommarspelfest 2021: Hur man håller koll

Summer Game Fest är endast online med ett antal viktiga händelser som äger rum under hela juni. Här är höjdpunkterna och de tider de kommer att börja.

Sommarspel Fest Kickoff live

Huvudshowen startade evenemanget torsdagen den 10 juni. Det var värd för The Game Awards Geoff Keighley och innehöll flera livemusikföreställningar, inklusive Weezer.

Du kan titta på strömmen när den hände via videon högst upp på denna sida.

Koch Primetime - 11 juni

Koch Media kommer att dela några viktiga nyheter om sin nya etikett Prime Matter och detaljer om sina kommande spel.

  • USA: s västkust: 12.00 PT
  • USA: s östkust: 15:00 ET
  • Storbritannien: 20:00 BST
  • Europa: 21:00 CEST

Du kan följa den live på weknowsomethingyoudontknow.com .

Ubisoft Forward - 12 juni

Ubisofts årliga avrundningsevenemang strömmar online och visar vad som kommer från varumärket 2021 och därefter.

  • USA: s västkust: 12.00 PT
  • USA: s östkust: 15:00 ET
  • Storbritannien: 20:00 BST
  • Europa: 21:00 CEST

Du kan titta på den här.

Devolver Digital - 12 juni

Detta är Devolvers årliga evenemang och kommer att visa upp en stack med indiespel som snart kommer.

  • USA: s västkust: 13.30 PT
  • USA: s östkust: 16.30 ET
  • Storbritannien: 21.30 BST
  • Europa: 22.30 CEST

Xbox & Bethesda Game Showcase - 13 juni

Förvänta dig Halo: Oändliga och Starfield trailers åtminstone, plus massor av andra stora meddelanden och trailers.

  • USA: s västkust: 10:00 PT
  • USA: s östkust: 13:00 ET
  • Storbritannien: 18:00 BST
  • Europa: 19:00 CEST

Du kan titta på den här .

Square Enix presenterar - 13 juni

  • USA: s västkust: 12.15 PT
  • USA: s östkust: 15.15 ET
  • Storbritannien: 20.15 BST
  • Europa: 21.15 CEST

Du kan titta på den här .

Topp PS4-spel 2021: Bästa PlayStation 4 och PS4 Pro-spel som alla spelare måste äga

Demosevenemang för Xbox Summer Game Fest - 15 juni

Xbox kommer att erbjuda demos för över 40 ID @ Xbox-spel på Xbox One och Xbox Series X / S under en vecka från 15 till 21 juni.

Många kommer att få mycket tidig åtkomst och allt kommer att tas bort från Xbox Dashboard igen efter veckan.

Steam Next Fest - 16 juni

Istället för en videohändelse är Steam Next Fest ett sexdagarsevenemang som är knutet till sommarspelfest. Det kommer att debutera PC-spel trailers, utvecklare intervjuer och erbjuda exklusiva demos för dig att ladda ner och prova.

  • USA: s västkust: 10:00 PT
  • USA: s östkust: 13:00 ET
  • Storbritannien: 18:00 BST
  • Europa: 19:00 CEST

EA Play Live

Electronic Arts kommer att vara värd för sin egen liveström online, debuterar många nya spel och ger oss uppdateringar om de som är under utveckling.

Vi har ännu inte fått exakta tidpunkter, men du kommer att kunna se det här .

Vad har hittills lanserats på Summer Game Fest?

Flera spel och trailers har redan debuterat på Summer Game Fest. Här är våra höjdpunkter:

Elden Ring

Från Softwares nästa epik kommer i januari 2022, se vad krångel handlar om i den första speltrailern. Du kan också komma ikapp med vår täckning här: Allt du behöver veta om Elden Ring .

Tiny Tinas Wonderlands

En avknoppning av Borderlands , Gearboxs senaste stjärnor Andy Samberg, Will Arnett, Wanda Sykes och Ashly Burch. Det borde vara tillräckligt för de flesta, än mindre massiva strider med drakar.

Death Stranding Directors Cut

Kojimas bisarra men vackra leverans-em-up kommer till PS5 i remastered form. Även om det finns få detaljer som, ändå tvivlar vi på att det kommer att dröja länge innan du snart kommer att se det på din konsol.

Vampire: The Masquerade Bloodhunt

För att inte förväxlas med Bloodlines 2, det här är en kunglig flerspelarspel i samma universum. Du tävlar med andra för att bli den dominerande vampyren.

Tales of Arise

Den senaste JRPG i serien Tales kommer den 10 september för konsol och PC. Det ser snyggare ut om den här trailern är något att gå med.

Jurassic World Evolution 2

Frontier återvänder till Jurassic World-serien med denna världsbyggareuppföljare. Havsdjur visas i teasern ovan, så förvänta dig möjligheterna att expandera till vatten. Och ja, Jeff Goldblum återvänder. Huzzah!

Lost Ark

MMORPG som är gratis att spela kommer till Europa och USA tack vare Amazon, som har plockat upp det för territorierna.

Tvåpunktscampus

Teamet bakom den roliga medicinska simen, Two-Point Hospital, är tillbaka och den här gången är högskolor i fokus. Förvänta dig mer galna upptåg när du får bygga din egen skola.

Anacrusis

Anacrusis är en FPS med fyra spelare som samarbetar ombord på ett rymdskepp som samarbetar med utomjordingar. Vi gillar särskilt det kraftigt stiliserade 60- / 70-talet.

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Den tredje i skräckserien kommer att lanseras i alla format (bar Switch) den 22 oktober. Det ser bra ut.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Monster Hunter Stories 2 ser mer tecknad ut än tidigare utflykter. Bör fortfarande vara en massiv hit, dock.

Tillbaka 4 blod

En ny trailer för fyra-spelaren co-op zombie shooter visades på Summer Game Fest. Du kan kolla in det ovan. Vi kan inte vänta med att få tag på den andliga efterträdaren till Left 4 Dead.

Evil Dead: The Game

Evil Dead: The Game får sin första speltrailer. Som med Back 4 Blood, det är ett samarbetsspel med fyra spelare, men i tredje person den här gången.

Vem är anmäld till Summer Game Fest?

Förutom ovanstående har följande utgivare skrivit på att delta i Summer Game Fest. Vissa deltar också i E3 2021. I grund och botten kommer juni att bli en bra månad för spelare.

  • 2K
  • Activision
  • Amazon-spel
  • Annapurna Interactive
  • Bandai Namco Entertainment
  • Battlestate Games
  • Blizzard Entertainment
  • Capcom
  • Devolver Digital
  • Dotemu
  • Elektronisk konst
  • Episka spel
  • Finji
  • Gräns
  • Växellåda publicering
  • Hej-Rez Studios
  • Inre lättja
  • Koch Media
  • Mediatonic
  • MiHoYo
  • PlayStation
  • Psyonix
  • Rå raseri
  • Riot Games
  • Sabre Interactive
  • Sega
  • Ånga
  • Square Enix
  • Tribeca Festival
  • Tencent-spel
  • Warner Bros. Games
  • Ubisoft
  • Wizards of the Coast
  • Xbox
Skriva av Rik Henderson.