Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - CD Projekt Red är värd för en livestream idag för att potentiellt tillkännage releasedatumet för de inbyggda PlayStation- och Xbox Series X/S-versionerna av Cyberpunk 2077 .

Presentationen, som kallas REDstreams, förväntas uppdatera oss om studions aktuella projekt, inklusive Cyberpunk 2077 och, möjligen, nästa generations version av The Witcher.

Här är information om hur du tittar på det.

När är Cyberpunk 2077 REDstreams-evenemanget?

Streamen äger rum idag, tisdag 15 februari, med start kl. 16.00 CET (lokal tid för Polen).

Här är tiderna i din region:

  • USA:s västkust: 06:00 PT
  • USA:s östkust: 09:00 ET
  • Storbritannien: 15:00 GMT
  • Centraleuropa: 16:00 CET

Hur man tittar på REDstreams-evenemanget

Du kan se den via den inbäddade videon nedan.

Alternativt är det också live på CD Projekt Reds Twitch-kanal . Och du kan följa Cyberpunk Twitter-konto för mer information.

Vad du kan förvänta

Det har varit mycket förväntan inför uppdateringen för nuvarande generations konsoler. PS4- och Xbox One-versionerna av Cyberpunk 2077 fungerar bra påPS5 respektive Xbox Series X /S (särskilt efter många patchar) men använder knappast kraften och kapaciteten hos de nyare maskinerna.

Och när du jämför PC-versionen , som har varit nästan felfri sedan dag ett, kan du se hur olika konsolutgåvorna har varit hittills.

Låt oss hoppas att vi får en uppdatering om både releasedatumet för den kostnadsfria uppgraderingen och lite spelfilmer om vad vi kan förvänta oss.

Vi hoppas också få en glimt av The Witcher 3: Wild Hunt för PS5 och Xbox Series X/S. Och det kan mycket väl finnas några Gwent-nyheter också.

Bästa spelerbjudandena för Black Friday 2021: Få dina spelfynd här

Skriva av Rik Henderson.