Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Spelet Fortnite är inte främmande för att vara värd för spelningar inom sin virtuella värld. Det såg DJ Marshmello spela upp 2019 - och över 10 miljoner gick online för att titta på .

Ännu ett år, en annan uppsättning föreställningar. För 2020 är det rapparen Travis Scott som tar sig till den virtuella mikrofonen och levererar sin show med titeln "Astronomisk" - fem gånger i spelet.

Här är när och hur man tittar på Travis Scotts Astronomiska spelning i Fortnite.

När spelar Travis Scott i Fortnite?

Astronomical kommer att sändas fem gånger, med start torsdag 23 april och till lördag 25 april.

  • Fredag 24 april:
    • Visa 1: 00:00 BST / 01:00 CEST / 19:00 ET (torsdag 23) / 16:00 PT (torsdag 23)
    • Visa 2: 15:00 BST / 16:00 CEST / 10:00 ET / 07:00 PT
  • Lördag 25 april:
    • Visa 1: 05:00 BST / 06:00 CEST / 00:00 ET / 21:00 PT (fredag 24)
    • Visa 2: 16:00 BST / 17:00 CEST / 11:00 ET / 08:00 PT
    • Visa 3: 23:00 BST / 00:00 CEST (söndag 26) / 18:00 ET / 15:00 PT

Travis Scotts Astronomical: Vad kan man förvänta sig?

De virtuella dörrarna öppnas 30 minuter före varje show, så se till att vara inloggad och redo. Epic Games, utgivare av Fortnite, föreslog att det kan finnas en kapacitetsgräns - men det är verkligen inte litet. Den första showen, som sändes torsdagen den 23 april i USA, slog rekord igen - med över 12 miljoner tittande.

Epic Games lovar att Astronomical kommer att bli "en annan världsupplevelse". Vi vet nu att det är sant att ha sett klipp från den första föreställningen. Om du älskar Travis Scott, vill se honom överdimensionerad i virtuell form och också höra ett nytt spår, var noga med att komma ombord.

Varje uppsättning varar cirka 10 minuter och inkluderar trippy-as-you-like-bilder. Under spelningen inaktiveras spelets användargränssnitt, så att du kan flyta och få en bättre bild av showen.

Travis Scott: Merch & Challenges

Det finns också merch in game: Epic har släppt en Travis Scott-skin, som finns i spelets butik. Ker-ching.

Dessutom finns det utmaningar att slutföra. Om du gör det kan du tjäna en banner, en laddningsskärm och en emote om du slutför partiet. Du har till slutet av helgen (söndagen den 26 april) för att klara utmaningarna.

Jag spelar inte Fortnite: Hur kan jag titta på Travis Scott?

"Om ditt namn inte är nere kommer du inte in". Det här är väldigt mycket en Fortnite-upplevelse, så att få spelet är det bästa sättet att få biljetter i första raden.

Få otroliga priser på digitala spel som FIFA 22 på Gamivo

Som sagt, massor av streamers kommer att loggas in och visa upp showen. Kanske mest känt av allt är Ninja, vars ström du kan hämta här . Den första showen har också dykt upp på YouTube flera gånger, inklusive den inbäddade videon högst upp på denna sida, med tillstånd av AussieAntics .

Skriva av Mike Lowe.