Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - De flesta av 2020: s kongresser och evenemang har skjutits upp, avbrutits eller byts till online bara, men inte IFA.

Den tyska konsumentelektronikmässan pågår fortfarande, bara i nedskärningsform, och några av världens största företag ställer ut för att bjuda in gäster.

En av dessa är LG , som visar sina senaste enheter på IFA 2020 och är värd för sin traditionella presskonferens från Berlin idag.

Hela saken är tillgänglig för visning online. Här är var och när du kan titta på det.

När börjar LG IFA 2020-presskonferensen?

LG är värd för sin IFA-presskonferens idag, torsdagen den 3 september 2020, med start kl 11.15 CEST (lokal tid för Berlin). Här är starttiderna i din region:

  • Västkusten USA: 02.15 PDT
  • Östkusten USA: 05.15 EDT
  • Storbritannien: 10.15 BST
  • Centraleuropa: 11.15 CEST

Var kan jag titta på LG IFA 2020-presskonferensen?

Du kan titta på den via videoflöden längst upp på denna sida ..

Alternativt kan du titta på det via LG Globals officiella YouTube-kanal .

Vad du kan förvänta

LG har en historia av att lansera telefoner under IFA i augusti / september varje år, men vi har inte hört talas om några standardenheter som kan presenteras den här gången.

Det finns LG Wing - en telefon med en roterande skärm - som har dykt upp i rykten några gånger. Det förväntas inte förrän 2021 men vi kunde höra ett utdrag eller två om det på IFA.

För det mesta kommer LG dock att koncentrera sig på sina anslutna smarta hemprodukter och TV-apparater - IFA är mer lämpad för hemunderhållning än mobilannonser.

De bästa Google Home- och Nest Hub-erbjudandenen för juni 2021

Det kommer att debutera sitt LG ThinQ Home Solution-system, heter det i ett uttalande, och evenemanget kommer att vara värd för företagets CTO, Dr IP Park.

Skriva av Rik Henderson.