Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Amazon har just bekräftat för Pocket-lint att det kommer att hålla ett "Devices and Services" -evenemang nästa torsdag 24 september. Evenemanget kommer att äga rum 10:00, 13:00 ET, 18:00 BST och 19:00 CEST.

Amazon har hållit ett sådant evenemang vid sitt huvudkontor i Seattle de senaste åren, men i år kommer det naturligtvis att vara virtuellt.

Det finns dock ingen bekräftelse på om evenemanget kommer att streamas till allmänheten eller inte. Vi förväntar oss dock att det tar formen av en presentation av Amazon-enhetschefen Dave Limp - inbjudan som vi skickades föreslog bara att "vissa nyheter" skulle delas.

Tjänstedelen av händelsens namn hänvisar ofta till Alexa-funktioner, men det kan också vara relaterat till Amazon Prime (Video), Amazon Fresh eller andra erbjudanden som Alexa Guard.

Vid förra årets händelse förhandsgranskade Amazon Echo Studio samt lanserade den nya standard Echo , Echo Flex och en ny Echo Dot .

Vi tror att den här gången kan evenemanget bli större på enheter med skärmar - Echo Show är nu ett par år gammal och behöver en uppdatering trots att vi fick Echo Show 5 och Show 8 förra året.

På samma sätt verkar Echo Plus ha gått ut i livet eftersom det billigare Echo låter lika bra som det. Så kan vi få ett nytt Echo Plus att spela in under Echo Studio?

squirrel_widget_167738

Förra året visade det också Amazon Echo Buds , den första generationens uppsättning riktiga trådlösa knoppar med Alexa - kunde vi se en uppföljning av dem?

Och sedan fanns det en Echo Loop-smartring och Echo Frames-smartglasögon - kanske får vi se andra experimentella enheter den här gången.

De bästa Google Home- och Nest Hub-erbjudandenen för juni 2021

Skriva av Dan Grabham. Redigering av Chris Hall.