Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Du kommer snart att kunna ställa in för att se Razers online avslöjande av spännande nyheter och exklusiva avslöjanden inklusive nya produkter, programvara och mer.

Det populära globala livsstilsspelmärket förbereder sig för att visa upp alla möjliga saker via sitt andra digitala evenemang. Förra årets RazerCon var en stor hit med Razer -fans, med över en miljon människor som ställde in för att titta på och i år hoppas företaget att kunna visa upp en ännu större show.

Razer säger att det inte bara kommer att visa upp oanmälda Razer -produkter, men det kommer också att innehålla speciella förhandsvisningar av kommande spel . Dessa spel kommer från studior som Paradox Interactive, 24 Entertainment, Sabre Interactive, Larian Studios, ArtCraft, NEOWIZ och Capcom.

Hur man ser RazerCon 2021

RazerCon 2021 kommer att streamas över Razers sociala nätverkskanaler, inklusive Twitch , Facebook , YouTube och TikTok .

Showen äger rum den 21 oktober 2021.

  • Pre-show startar: 8 AM PST, 11 AM ET, 16:00 BST, 17 PM Europe, Midnight JST
  • Keynote börjar: 10 AM PST, 13:00 EST, 18 PM BST, 19 PM Europe, 2 AM JST

Du kan se den live här:

Hela schemat kommer att följa men Razer säger att det förväntar sig att showen kommer att fortsätta i timmar.

Det kommer att hållas ett stort inlägg av Razers VD och grundare Min-Liang Tan. Tillsammans med avslöjandet av banbrytande nya kategorier avslöjas från partners som Norton Gaming, Intel, Seagate Gaming och Microsoft och mer.

Razer delar också ut priser i Grand Raffle , vars högsta pris inkluderar en massiv line-up av Razer-utrustning. Om du har tur kan du vinna en Razer Blade 14, Razer Iskur spelstol, Razer BlackShark V2 Pro headset, en Seagate FireCuda Gaming SSD 2TB, Razer DeathAdder V2 Pro, Razer BlackWidow V3 Pro, Twinkly Line, Twinkly Hex och Razer Strider. Det finns också andra priser, så var noga med att registrera dig så att du inte missar.

En koldioxidneutral show

En annan fin sak att komma ut ur serien är Razer har sagt att RazerCon live stream kommer att vara en helt koldioxidneutral upplevelse. Företaget säger att det har genomfört en studie för att fastställa de koldioxidutsläpp som skulle uppstå från tittare som ställde in händelsen. Den har uppskattat enhetens energianvändning och dataöverföring via internet för att förutsäga mängden koldioxidutsläpp som liveströmmen kommer att generera.

Det uppskattas sedan strömförbrukningen och arbetar för att kompensera alla koldioxidutsläpp som orsakas av det. Så du kan se det helt utan skuld.

Som om det inte vore nog kan fans också engagera sig i olika tävlingar som Razer kör för att vinna spännande priser från Razer och våra partners.

Var noga med att registrera dig för RazerCon nu så att du inte missar.

Skriva av Adrian Willings. Ursprungligen publicerad den 28 September 2021.