Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - De årliga EE Pocket-lint Awards är här och i år kommer det att bli en helt ny virtuell affär - vilket är i linje med 2020.

Det äger rum tisdagen den 3 november 2020 kl. 15 GMT och du kan se allt utvecklas här.

Du behöver inte klä dig smart, men gör bubbla redo eftersom det lovar att bli en rolig händelse.

Här är alla detaljer du behöver för att njuta av EE Pocket-lint Awards 2020.

När är EE Pocket-lint Awards 2020?

Prisutdelningen börjar klockan 15 GMT GMT tisdagen den 3 november 2020. Här är tiderna för andra regioner:

  • USA: s västkust: 07:00 PDT
  • USA: s östkust: 10:00 EDT
  • Storbritannien: 15:00 BST
  • Centraleuropa: 16:00 CEST
  • Indien: 20.30 IST
  • Kina: 23:00 CST
  • Australien: 02:00 AEST (4 november)

Hur man ser på EE Pocket-lint Awards 2020

Du kan se prisutställningen via videon högst upp på denna sida.

Alternativt kan du titta på den på Pocket-lint-kanalen på YouTube . Även om du inte behöver prenumerera på vår kanal eller gilla videon, skulle vi gärna göra det om du gör det.

Vad är EE Pocket-lint Awards 2020?

EE Pocket-lint Awards är vårt årliga evenemang som ser ut att belöna enheter som är bäst i klassen. Genom åren har dessa utmärkelser hedrat produkter i en rad kategorier från företag som Apple, Samsung, Tesla, Huawei och många fler.

Det finns totalt 18 individuella kategorier, inklusive Bästa spel, Bästa kamera, Bästa flaggskeppstelefon, Bästa smartklocka, Bästa TV och mer. Vi kommer också att tilldela en övergripande årets produkt och EE Superfast Award för en produkt, tjänst eller enhet som driver våra prylar för att bli snabbare.

Varje kategori har röstats ut av våra läsare, utvalda branschdomare och Pocket-lint-teamet.

Vilka produkter är nominerade till EE Pocket-lint Awards 2020?

Nomineringarna är:

BÄSTA SPEL

Det bästa spelet som finns på konsolen, PC eller mobil.

BÄSTA KAMERAN

Den bästa kameran från världen av kompakt, spegelfri och DSLR.

BÄSTA HÖGTALARE

De bäst klingande ljudenheterna hemma eller på språng.

BÄSTA LJUDSTANGEN

Det bästa satsen för att förbättra din TVs ljudupplevelse.

BÄSTA FLAGSKAPSTELEFON

Marknadens ledande smartphones.

BÄSTA TELEFONEN (£ 250 - £ 500)

De bästa telefonerna för att minska pengarna.

BÄSTA TABLET / 2-IN-1

Vår bästa surfplatta och årets 2-i-1-enhet.

BÄSTA DATORN

Att hålla den mobil, hålla den smart.

BÄSTA SPELDATORN

De bästa bärbara datorerna för att spela spel.

BÄSTA STREAMINGENHETEN

Enheterna för att leverera de bästa streamingtjänsterna.

BÄSTA HÖRTELEFONER

Det bästa för att fördjupa dig i ljud när du är på språng.

BÄSTA HÖRTELEFONER

Oavsett om det är sportigt, äkta trådlöst eller halsband.

BÄSTA TV

Marknadens ledande tv-apparater.

BÄSTA SMARTA HEMENHETEN

Personliga assistenter, robotdammsugare och mer.

BÄSTA SPEL / VR-ENHET

Vårt urval av de bästa konsolerna och VR-headseten.

BÄSTA FITNESS TRACKER

Belöningsenheter för aktiva människor.

BÄSTA SMARTWATCH

När stil och funktioner utöver fitnessspårning är nyckeln.

BÄSTA BIL

Uppvisar den bästa elektriska och framtida tekniken på vägen.

PRODUKTET AV ÅRET & EE SUPERFAST AWARD

Årets produkt och EE Superfast Award är unika utmärkelser som beslutats av domarna och tillkännagavs för första gången under presentationen.

Skriva av Stuart Miles. Redigering av Dan Grabham.