Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Sony lanserar sitt senaste flaggskepp utan spegel, fullformatskamera torsdagen den 21 oktober 2021.

Det är värd för en online -ström och du kan titta på den här.

Kolla nedan när det börjar och vad du kan förvänta dig.

När startar Sony Alpha -kamerans lanseringshändelse?

Sony kommer att vara värd för sitt evenemang den 21 oktober, med start klockan 15.00 BST. Du kan se de mest relevanta tidszonerna nedan:

  • Västkusten USA: 07:00 PT
  • Östkusten USA: 10:00 ET
  • Storbritannien: 15:00 BST
  • Centraleuropa: 16:00 CEST
  • Singapore: 22:00 SGT

Hur man ser det live

Du kan se den via videon högst upp på denna sida.

Alternativt är Sony värd för det på sin kamerakanal på YouTube .

Vad du kan förvänta dig under lanseringen av Sony Alpha -kameran

Lanseringen är utan tvekan för Sony Alpha A7 IV. Det har ryktats om sent, medan Sony själv har gett bort alla överraskningar som det kan ha haft i ärmen genom taggar som är associerade med YouTube-videon.

Som upptäckts av Sony Alpha Rumors avslöjades namnet på kameran plus en hel del specifikationer.

Det är därför underförstått att vi kommer att få en 33-megapixelsensor, 4K60fps videoinspelning och 5 GHz Wi-Fi-anslutning åtminstone.

Förhoppningsvis kommer det att finnas några oväntade funktioner att åggla med också.

Bästa erbjudanden från Amazonas första dag 2021: Välj erbjudanden som fortfarande finns kvar

Skriva av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 19 Oktober 2021.