Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Panasonic tillkännagav officiellt sin nästa full-frame spegelfria kamera, Lumix S5, onsdagen den 2 september 2020. Här kan du titta på lanseringen, eller gå vidare till vår funktion, länken nedan, som beskriver alla in-och-outs.

När startar Panasonic Lumix S5-konferensen?

När ett japanskt företag riktar sig till europeiska och amerikanska tidszoner vet du att dess intressen är för dessa marknader. Vilket är exakt hur S5-lanseringen är inställd: titta antingen tidigt / mitt på morgonen eller mitt på eftermiddagen, beroende på var du befinner dig på västra halvklotet.

  • Västkusten USA: 07:00 (PDT)
  • Östkusten USA: 10:00 (EDT)
  • Storbritannien: 15:00 (BST)
  • Centraleuropa: 16:00 (CEST)
  • Japan: 00:00 [+1 tors 4 september] (JST)

Hur kan jag se Panasonic Lumix S5 avslöja?

Du kan se YouTube-videon igen högst upp på denna sida.

Dessutom säger Panasonic att mer information kommer att läggas till på sitt officiella Instagram-konto @lumix .

Panasonic Lumix S5: Vad kan jag förvänta dig?

Medan Panasonics officiella inställning - "Panasonic är engagerad i att möta de passionerade kraven från alla skapare genom sitt Lumix-varumärke, och den nya Lumix S5 är en av utföringsformerna för detta åtagande" - är helt tvättig, det finns mycket mer giveaway på företagets officiella S5 målsida.

Banderollen "Moving Images Forward" på dess officiella sida är den första ledtråden - dvs att videon ("rörliga bilder") kommer att ligga i framkant av denna kameras kapacitet - som Lumix-ambassadör och videograf, Todd White, fortsätter att stödja i sin teaser YouTube-video (se ovan).

S5 är faktiskt en kamera med starkt fokus på videofunktioner, när vi bryter ner i vår S5-specifikationsfunktion .

Bästa erbjudanden från Amazonas första dag 2021: Välj erbjudanden som fortfarande finns kvar

Skriva av Mike Lowe. Ursprungligen publicerad den 1 September 2020.