Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - I april bekräftade Canon att dess spegelfria kamera skulle komma. Nu har tiden kommit, med det virtuella lanseringshändelsen som är inställd den 14 september 2021.

Detta är en viktig händelse för Canon, som visar varumärkets utveckling från traditionell DSLR -tillverkare till en som tar spegellös teknik till professionella nivåer.

Här är vad du kan förvänta dig av Canon EOS R3 och hur du kan se händelsen själv.

När är Canons EOS R3 -evenemang?

Livestream -evenemanget äger rum den 14 september 2021 klockan 19.00 Japanstid. Här är de viktigaste tidszonerna runt om i världen:

  • Storbritannien - 11:00 BST
  • Europa - 12:00 (middagstid) CEST
  • East Coast USA - 06:00 EDT
  • Västkusten USA - 03:00 PDT
  • Japan - 19:00 JST

Hur man ser Canons R3 avslöjar händelse

Canon har en egen dedikerad video på YouTube, inbäddad nedan, så att du kan titta live.

Det är också möjligt att registrera dig för eventet i förväg på Canons officiella webbplats , med möjlighet att skicka dina frågor till Canons väg och få uppdateringar av produktmeddelanden.

Vad du kan förvänta dig av Canon EOS R3

Som topphund i Canons spegelfria sortiment kommer EOS R3 att vara en av de bästa kamerorna i alla avseenden. Även om märket säger att det inte är avsett att ersätta DSLR -kameran EOS 1D X Mark III, är det ett självklart alternativ om du stöder spegelfri.

När det gäller specifikationen finns det redan några headliners tillkännagivna: 30 bilder per sekund kontinuerlig fotografering; spårning på nästa nivå; stabilisering i kameran; 4K -filminspelning; LAN- och Wi-Fi-anslutning.

Canon har dock inte avslöjat allt ännu, utan någon bekräftelse på sensorupplösningen - allt vi vet är att det kommer att vara en fullformatssensor. Så det finns gott om detaljer som kommer och gör avslöjandet desto mer spännande.

Skriva av Mike Lowe. Ursprungligen publicerad den 13 September 2021.