Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Canon kommer att vara värd för ett online-kameralanseringsevenemang torsdagen den 9 juli och, något unikt, kan du titta live.

Allt du behöver göra är att registrera dig för detaljer närmare tiden.

Här förklarar vi hur, tillsammans med vad du kan förvänta dig - spoiler alert: företaget har retat en EOS R5 spegelfri kamera på senare tid.

När är Canon Reimagine online-lanseringsevenemang?

Canon sänder sitt onlineevenemang (endast på engelska) torsdagen den 9 juli 2020 med början kl 14.00 CEST. Här är tiderna i din region:

  • Storbritannien: 13:00 BST
  • Centraleuropa: 14:00 CEST
  • Östkusten USA: 08:00 EDT
  • Västkusten USA: 05:00 PDT

En separat Q & A-session (även på engelska) kommer att äga rum senare samma dag. Det börjar vid följande tider:

  • Storbritannien: 18:00 BST
  • Centraleuropa: 19.00 CEST
  • Östkusten USA: 13:00 EDT
  • Västkusten USA: 10:00 PDT

Hur man tittar på Canons lanseringsevenemang

Det ser ut som om Canon kommer att vara värd för sitt evenemang på sin egen webbplats, men vi förväntar oss också att det kommer att finnas tillgängligt på YouTube (och sannolikt här på Pocket-lint) eftersom Canon Europe YouTube-kanalen har en banner som annonserar för det.

Det bästa är att registrera din e-postadress på den dedikerade evenemangssidan för att ta reda på mer information när de är tillgängliga.

Vad du kan förvänta dig under Canon Reimagine

Canon kommer sannolikt att avslöja sin EOS R5-spegelfria kamera.

Tidigare rapporter avslöjade att det kommer att kunna spela in 8K-video och kommer med bildstabilisering i kroppen.

Företaget retade också några viktiga videospecifikationer och bilder :

  • 8K 4: 2: 2 10-bitars i Canon Log (H.265) eller 4: 2: 2 10-bitars HDR PQ (H.265)
  • 4K upp till 120 fps 4: 2: 2 10-bit i Canon Log (H.265) eller 4: 2: 2 10-bit HDR PQ (H.265)
  • 4: 2: 2 10-bitars i Canon Log eller 4: 2: 2 10-bitars HDR PQ-utgång via HDMI med 4K 59.94fps
  • 5-axlig optisk bildstabilisering - gör det möjligt att kombinera objektiv IS & kamera IBIS
  • Dubbla kortplatser: 1x CFexpress, 1x SD (UHS-II)

Förhoppningsvis kommer det också att finnas några överraskningar.

Skriva av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 3 Juli 2020.