Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Carl Peis företag, Nothing , kommer att avslöja sin första produkt vid ett lanseringsevenemang den 27 juli. Ear 1 kommer äntligen att avslöjas i slutet av denna månad.

Inget ger inte för mycket bort ännu, men i sin inbjudan till media sa det att det kommer att "kombinera rå skönhet och exakt teknik för en ren ljudupplevelse".

Trevligt och vagt som det är, ingenting har gett en aning om hur dess produkter kommer att se ut och föreslog starkt att det åtminstone kommer att finnas några transparenta material som används i hela sin portfölj.

När lanseras Nothing Ear 1?

Ingenting kommer att lansera Ear 1 klockan 14:00 BST (UK-tid) den 27 juli, vid vilken tidpunkt de kommer att ge oss vår första ordentliga titt på vilka funktioner den har och vad dess slutliga design är. Vi har listat en handfull andra tidszoner nedan för din bekvämlighet:

  • San Francisco, USA - 06:00 PDT
  • Chicago, USA - 08:00 CDT
  • New York, USA - 09:00 EDT
  • Paris, Berlin, Barcelona - 15:00 CEST
  • Dubai, Förenade Arabemiraten - 17:00 GST
  • New Delhi, IND - 18:30 IST
  • Sydney, AUS - 23:00

Hur kan jag titta på det?

Det finns ett par sätt att titta på lanseringen. Ingenting kommer att vara värd för strömmen på sin egen webbplats , så du kan titta på den där. De har också samarbetat med YouTube-kanalen Unbox Therapy för att göra en livestream där som vi har inbäddat högst upp på denna sida åt dig.

Vad förväntas

Under de första månaderna i år har ingenting varit droppmatande utdrag av information om sina planer för det kommande året.

Vi har vetat sedan maj att dess första produkt - ett par äkta trådlösa öronproppar - skulle heta Ear 1 , och det var ursprungligen planerat att lanseras i juni.

Uppenbarligen har planerna förändrats lite och produkten har försenats något. På senare tid meddelade företaget att det skulle sälja sina första knoppar på Selfridges genom sitt Smartech-varumärke.

Vi förväntar oss att ingenting kommer att stanna vid bara öronsnäckor, men det rider mycket på företagets första produkt och mycket tryck för att få detta första intryck rätt.

Med sina tidiga meddelanden handlar det om att ta bort det onödiga och lämna oss med praktiska produkter med ikoniska design, det tidiga samtalet har varit djärvt.

Bästa erbjudanden från Amazonas första dag 2021: Välj erbjudanden som fortfarande finns kvar

Tiden kommer att visa om den första produkten lever upp till all hype.

Skriva av Cam Bunton. Ursprungligen publicerad den 28 Juni 2021.