Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Adidas har samarbetat med den amerikanska rapparen Quavo för en specialutgåva av sina Z.N.E. 01 ANC trådlösa hörlurar.

Endast 150 par kommer att finnas tillgängliga globalt och har designats av Quavo själv. Laddningsfodralet pryds av texter från hans kommande album Cheat Code, medan hörlurarna bär hans namn och namnet på själva albumet.

De släpps torsdagen den 19 maj kl. 15.00 BST (10.00 EDT, 7.00 PDT) och när de är borta är de borta.

Du kommer att kunna köpa dem exklusivt på Adidas hörlurars webbplats, till ett pris av 180 pund per par.

I övrigt har Adidas Z.N.E. 01 ANC Quavo öronsnäckor samma utbytbara öronsnäckor och aktiva brusreducering som standardmodellen som lanserades i slutet av förra året.

De har en batteritid som räcker upp till 20 timmar totalt, varav 4,5 timmar i öronsnäckorna och 15,5 timmar i fodralet.

Hörlurarna är IPX5-klassade, så de är svett- och vattentåliga. Fodralet är IPX4-certifierat.

Bluetooth 5.2-stöd ger den trådlösa anslutningen.

Standard Adidas Z.N.E. 01 ANC true wirless earbuds är tillgängliga för 150 pund.

Du kan registrera dig på Adidas webbplats för att få information när Quavo-utgåvan av hörlurar är tillgänglig.

Det är PC Gaming Week i samarbete med Nvidia GeForce RTX

Skriva av Rik Henderson.