Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Sonos höll ett speciellt evenemang tisdagen den 9 mars 2021 som livestreamades via företagets presswebbplats.

Högtalarföretaget har varit föremål för många rykten de senaste månaderna, med både hörlurar och en ny mindre Bluetooth-högtalare ryktad.

Men det är den senare som var huvudfokus, med den nya Sonos Roam-högtalaren lanserad.

Här är allt du behöver veta om Sonos Special Event, hur du kan titta på det och vad som hände.

När är Sonos speciella evenemang och vilken tid?

Sonos specialevenemang ägde rum klockan 21 GMT, tisdagen den 9 mars 2021. Här är tiderna för din plats:

  • Västkusten USA: 13:00 PST
  • Östkusten USA: 16:00 EST
  • Storbritannien: 21:00 GMT
  • Centraleuropa: 22:00 CET

Hur man tittar på Sonos specialevenemang

Du kan se Sonos specialevenemang på Sonos.press .

Vad hände vid Sonos Special Event?

Sonos tillkännagav Sonos Roam, en ultrabärbar Bluetooth-högtalare som kommer att sitta bredvid Sonos Move. Det är den minsta tillgängliga Sonos-högtalaren, liksom den smartaste, och packar ett antal funktioner under huven.

SonosSonos Roam-händelse: Hur man tittar på det och vad som lanserades foto 2

Roam kan automatiskt växla mellan Bluetooth och Wi-Fi, utformad för att erbjuda en sömlös lyssningsupplevelse när man flyttar från utsidan till insidan och vice versa. Den har en 10-timmars batteritid, och den levereras med ett urval av Google Assistant och Amazon Alexa , liksom andra funktioner som Apple AirPlay 2 .

Roam erbjuder också automatisk TruePlay-inställning och en ny funktion som heter Sound Swap som du kan läsa allt om i vår separata funktion . Du kan läsa allt om Sonos Roams pris, tillgänglighet och funktioner i vår dedikerade funktion .

För alla Sonos-nyheter, besök Pocket-lints nav här .

Bästa Bluetooth -högtalare 2021: Bästa bärbara högtalare att köpa idag

Skriva av Britta O'Boyle. Ursprungligen publicerad den 17 Februari 2021.