Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - DJI kommer att tillkännage sin senaste produkt i ett online-evenemang. Tack vare läckor har vi redan sett DJI Mini 2, en kompakt konsumentdrona, och det är vad vi förväntar oss att företaget lanserar idag. Lyckligtvis kan du se hur åtgärden utvecklas.

När är DJI-lanseringsevenemanget?

DJI-evenemanget är planerat till onsdagen den 4 november kl 20 EST. Här är tiderna globalt för evenemanget:

  • San Francisco - 17:00 PST
  • New York - 20:00 EST
  • London - 01:00 GMT, 5 november
  • Berlin - 02:00 CET, 5 november
  • Mumbai - 06:30 IST, 5 november
  • Tokyo - 10:00 JST, 5 november
  • Sydney - 12:00 AEDT, 5 november

Vad du kan förvänta dig av lanseringsevenemanget

Vi förväntar oss att DJI Mavic Mini 2 kommer att lanseras, efter att ha tidigare börjat säljas tidigt i Best Buy . Det verkar som om DJI också kan släppa Mavic-märket och bara starta som Mini 2, och det bör behålla sin vikt under 250 g för att undvika regleringen som vissa större drönare möter.

Det kommer att finnas en 4K-kamera monterad på en treaxlig gimbal och räckvidden förväntas öka avsevärt jämfört med den tidigare modellen, med en ny styrenhet och OcuSync 2.0-stöd som ger ett kommunikationsområde på 10 km.

De bästa drönarna 2021: Topprankade fyrhjulingar att köpa, oavsett din budget

Om vi får se något annat från företaget är fortfarande ett mysterium, men allt kommer snart att avslöjas.

Skriva av Chris Hall. Ursprungligen publicerad den 4 November 2020.