Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - DJI kommer att avslöja sin nya mid-range drone i New York imorgon och du kan titta på den online själv.

Evenemanget kommer att livestreamas, så här är detaljerna om hur du ser åtgärden och vad som har lanserats.

Se DJI Mavic Air-lanseringen här

DJI-evenemanget, med namnet #AdventureUnfolds, kommer att hållas tisdagen den 23 januari i New York. Det börjar klockan 10:00 EST så här är de tider du behöver lägga i din dagbok, beroende på din region:

  • Storbritannien - 15:00 GMT
  • Centraleuropa - 16:00 CET
  • Västkusten USA - 07:00 PST
  • Japan - 12:00 JST (24 januari)
  • Se DJI Mavic Air för £ 769

Evenemanget streamas live på en dedikerad webbplats: live.dji.com eller på YouTube-videon nedan.

Vad lanserades under DJI-evenemanget?

DJI har presenterat Mavic Air , en kompakt drönare som erbjuder en 3-axlig gimbal med en 4K-kamera. Den är laddad med teknik för att ge dig massor av kontroller även om du aldrig har flugit en drönare förut och den är också utrustad med sensorer för att säkerställa att det är ännu mindre troligt att flyga in i någonting.

Liksom gnistan stöder Mavic Air också gestkontroller, även om det också finns en kompakt styrenhet som ger dig exakta kontroller.

Skriva av Rik Henderson. Ursprungligen publicerad den 22 Januari 2018.