Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Peugeot är på gång. Efter ett decennium eller två till stor del medelmåttiga bilar har företaget nu gett oss den snygga 208, Audi-TT-beten RCZ och den förvånansvärt praktiska 2008. Kan nya Peugeot 308 fortsätta föryngringen av Lejonet?

Det säljs kanske inte i så stor volym som 208, men på många sätt är 308 bilen som kommer att definiera om Peugeot verkligen är tillbaka eller inte. Det tävlar frontalt med vad som förmodligen är två av de bästa bilarna i branschen: VW Golf och Ford Focus. Vi vet att det finns människor som inte tål någon av dessa. Vi vet också att de - objektivt sett - båda är lysande.

Med detta i åtanke måste Peugeot 308 vara allvarligt imponerande för att mäta. Brusar The Lion en gång till?

Premiumisera Peugeot

Under lång tid hade Peugeot en noggrant utformad position på marknaden, vilket - liknande Volkswagen - gjorde att Peugeots aldrig sågs som en verkligt premiumprodukt. De är inte i samma liga som BMW eller Merc men ändå satt Peugeot ovanför Ford och Renault. Men eftersom bilmarknaden har förändrats under de senaste tjugo åren blev Peugeot - i alla fall, helt enkelt en av de vanligaste.

Pocket-lintpeugeot 308 recension 2014 bild 6

Men de nya nya bilarna och den nya 308 Allure visar en förändring till det bättre. Idag, vad som definierar hur premiumkunder tror att en bil är, beror mest på varumärke. Men utöver det är det en bils design som gör mest för att kommunicera premiumpresentationer. Och 308 visar en sorts sofistikerad elegans.

308 är mycket mindre som en MPV än tidigare mönster, så motorhuven ser längre ut och proportionerna mer hytt bakåt. Precis som en Golf egentligen. Du får några snygga små detaljer som på 208 men det är mer raffinerat totalt och det finns en anmärkningsvärd användning av kromfinisher, vilket också stöter på sina premiumkvaliteter.

LÄS: Granskning av VW Golf GTD

Kritiker kan säga att det är intetsägande; vi säger att 308 är smart och elegant.

Att intensifiera det inre spelet

Men det är inuti där saker och ting massivt har gått upp. Peugeot flyttade nästan alla nyckelfunktioner till den centrala pekskärmen (mer om det senare) vilket innebär att hytten är förvånansvärt fri från knappar och ställverk.

Pocket-lintpeugeot 308 recension 2014 bild 13

Dina pengar kommer istället att ha blivit övergivna i en arkitektonisk form, alla gjorda i högkvalitativ plast och som har lagts till stora detaljer i borstat aluminium. Ärligt talat är den upplevda kvaliteten här bättre än en BMW 1-serie.

LÄS: BMW M135i recension

Det finns också Peugeots i-Cockpit-layout, som förflyttar rattar under skärmen och gör att du kan titta på dem över en superliten ratt med diameter; den är ungefär densamma som den från 208.

Vi tycker att denna layout fungerar bra. För vår genomsnittliga ram kan vi bli väldigt bekväma, vi är glada att ha ratten i varvet och placeras så att vi kan se rattarna bara bra.

En del går dock inte vidare med det. Så det är ett av de äkta försöken innan du köper scenarier. Vi kommer att säga att de lite större proportionerna av 308 verkar ge dig mer vickrum för att bli bekvämare än i mindre 208, så ur det perspektivet kan det vara bättre för fler människor, mer av tiden.

LÄS: Peugeot 208 Allure e-HDi-recension

Du kommer att notera att dessa urtavlor har den extra lite designflairen också. De ser smarta ut, men stilen över substansen går möjligen lite långt med den moturs svängande bågen på varvräknaren. Det tog vår hjärna lite tid att få grepp om detta.

Pocket-lintpeugeot 308 recension 2014 bild 15

Ändå känns allt som du rör vid - hjul, dörrhandtag, ventiler, växling - som ett högkvalitativt föremål som tydligt hade designtid överflödig.

Pekskärmsblues slår igen

Avkastningen du gör för all denna skarpa, högt designade enkelhet är att de flesta av de viktigaste bil- och underhållningsfunktionerna nu nås via pekskärmen. Knappantalet går till bara varningslampor, främre avfuktare, bakavfuktare, luftcirkulering och en dörrlåsningsknapp. Till och med de viktigaste klimatkontrollerna nås via skärmen.

Skärmen är en något annorlunda affär än den vi hittar i 208 - den är större på 9,7 tum för en början - och det finns en serie genvägsikoner längs vardera sidan av skärmen för åtkomst till huvudmenyer som klimat, telefon och navigering. De är inte de tydligaste, mest intuitiva ikonerna, men du får snabbt idén.

Pocket-lintpeugeot 308 recension 2014 bild 18

Problemet är att skärmen fortfarande är på den långsamma svarssidan, och vad som kommer upp på den är inte alltid lätt att läsa eller slå när du är på resande fot. Vi kände att vi spenderade alldeles för länge på att titta på pekskärmen medan vi körde, bara för att utföra enkel hantering som att ändra klimattemperaturen. Vi kommer inte att arbeta poängen, men ibland kändes det lättare att stoppa bilen för att utföra komplexa uppgifter - vilket du kanske borde göra ändå.

Lyckligtvis finns det fortfarande många genvägar du kan göra via ratten och du kan få en sekundär dataström - sväng för sväng, hastighet, genomsnittlig förbrukning, radiostation - i den lilla mittdisplayen mellan rattar.

Peugeot spelar valuta för pengarna

En sak som vi fortsätter att höra från människor är hur förvånad de är över hur dyra moderna bilar har blivit. Och vi är inte förvånade över att människor tänker på tanken att spendera över tjugo grand på den genomsnittliga familjeluckan.

När du väl har accepterat det eller fått det att känna sig mindre smärtsamt genom PCP-erbjudanden som 90 procent av människorna går för, verkar Peugeot 308 fortfarande ge bra valuta för pengarna med tanke på hur väl utrustad den är.

Pocket-lintpeugeot 308 recension 2014 bild 11

Företaget har nått en förnuftig mellanväg mellan de uppmärksammande låga priserna som företag som Kia fortfarande lyckas kasta ut, eller de högre höjderna på Volkswagens begärande priser.

Allure trimnivå testbilen är den tredje trimnivån av fyra men det är svårt att tänka på mycket annat du behöver. Den levereras med full-LED-strålkastare, satnav, den pekskärmen, allround-baksensorer med back-up-kamera och 17-tums legeringar som standard. I själva verket skulle vi vara halvt frestade att falla tillbaka till nästa nivå ner Aktiv trim, eftersom du fortfarande får skärmen och satnav som standard.

Det är förstås självklart att du också får en USB-port, Bluetooth och DAB-radio - men låt oss inte glömma att det fortfarande är saker som de flesta premiummärken får dig att betala extra för. Och med £ 19,745 på vägen får det vår 308 att se bra ut jämfört med i stort sett alla tyska bilar.

Pocket-lintpeugeot 308 recension 2014 bild 19

Av de alternativ som passar vår testbil gillade vi panoramaglastaket (£ 370) när det översvämmer hytten med ljus. Men medan förarassistanspaketet verkar bra värde för £ 450 för adaptiv farthållare, kollisionsvarning och bromssystem, hittade vi inte nyckeln till detta - nämligen adaptiv kryssning - fungerade särskilt bra under genomsnittliga brittiska trafikförhållanden. Och det erbjuder inte den totala stopp / auto go-funktionen som systemen från VW, Volvo och BMW gör. Som enligt vår uppfattning till stor del besegrar sin poäng.

Återupptäcka flyt

Vi ber om ursäkt för att ha blivit dimmiga på dig, och vi kommer ihåg de dagar då Peugeots var lätt bäst att köra i sin klass - och kombinerade en oslagbar hanteringsskärpa med en åktur som kom från att skapa dina egna skräddarsydda spjäll. 308 är - objektivt sett - inte tillbaka till toppen av klassen än, men vi tror att det för de flesta gör ett riktigt bra jobb att gå på vägen.

Styrningen är dock den värsta delen - den är väl vägt men i slutändan saknar känslan som många elektriska styrställ. Och 308-talet är egentligen inte en bil att köra runt i. Icke desto mindre är det skarpt, exakt och en anständig mängd kul att köra ner på den genomsnittliga B-vägen.

Pocket-lintpeugeot 308 recension 2014 bild 7

Vad vi verkligen gillar är att resan är riktigt flytande och väl dämpad. Visst är det viktigare på våra grytlagda vägar än några sista grader av hanteringsförmåga? Visst är det mycket bättre och enligt vår uppfattning bara i allmänhet trevligare att köra än den nya Mercedes A-klass. Det är också extremt raffinerat och tyst.

Hela framsätena - medan de ser misstänksamt ut som Darth Vadar när de görs i svart - är bekväma för lång tid och hela bilen har en riktigt flytande, sofistikerad känsla. Bravo Peugeot.

MacBook Pro, Pixel 6 och mer - Pocket -lint Podcast 126

Efter att ha kört den här 1,6 liters turbomotorn i både Mini och Citroen DS3 kändes det lite strypat här. Det är inte förvånande med tanke på att det släpar runt en bra bit mer än med de två, men det verkade inte särskilt angeläget om att rev. Vilket är synd eftersom det annars är ett bra motorval: tillräckligt snabbt, snyggt förfinat och det fick det magiska 40mpg-genomsnittet, vilket för en bensinbil som drivs av oss inte alls är dåligt.

Första intrycken

Det finns inte ett otroligt enastående element om den nya Peugeot 308, men spendera tid med den och du börjar uppskatta precis vad ett bra allroundjobb Peugeot har gjort. Det har väldigt få veckopoäng, speciellt om du fortsätter med sin körposition och pekskärmsgränssnittet.

I slutändan förväntade vi oss inte att gilla 308 lika mycket som vi gjorde. Är det lika bra som en VW Golf? Nej. Är det utan tvekan bättre värde och ett mer distinkt val som kommer väldigt nära VW på nästan alla områden? Ja. Otvetydigt så.

Kanske är Peugeots största triumf med 308 att få den att känna en hel del mer premie än vissa avgjort premium-märkta tyska maskiner. Det lyckas till och med få dem att se ut som dåligt värde.

Om du kan komma över eventuella märkesnobberier du kan ha, ta en titt. Lejonet kanske inte riktigt brusar som ett vildt djur ännu, men det hittar verkligen sin röst och producerar bilar som är mer än värda din uppmärksamhet.

Skriva av Joe Simpson. Ursprungligen publicerad den 28 April 2014.