Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Föreställningen om en daglig superbil är något av en oxymoron. En bil som kommer att förstöra rivaler på tävlingsbanan, men ändå vara helt praktisk att springa till snabbköpet när du får slut på saffran.

Den första Audi R8 säkrade denna position: på vissa sätt vanliga, andra spektakulära; Lamborghinis kusin med dramatiken dämpad av teknisk precision och lyxkomfort.

-

Med 2016 R8 tittar vi på en bil som delar mycket med nya Lamborghini Huracan , särskilt i V10 Plus-alternativet som granskas här. Medan Huracan har bedömts av vissa som något förnuftigt för en Lambo, är den nya Audi R8 precis vad du vill ha och vad du förväntar dig att den ska vara.

Och det är en mycket bra sak, för den dagliga superbilen lever vidare.

Pocket-lintaudi r8 v10 plus 2016 recension bild 2
Vår snabba uppfattning

Det är ingen tvekan om att Audi R8 är ett underbart arbete. Det kanske saknar dramatiken hos vissa superbilar, men i den här V10 Plus-konfigurationen fungerar den verkligen. Vi kan inte göra anspråk på att ha skjutit det till dess gränser (allmänna vägar trots allt), men det är en spännande spännande åktur när du vill att det ska vara och det är tillräckligt begränsat för att vara jämförbart normalt när du inte gör det.

En av de anmärkningsvärda sakerna är att Audi levererar den här superbilen till ett pris som är mer rimligt än några av dess flamboyanta motsvarigheter. Där Audis vanliga bilar har en premie, högst upp i sortimentet, gör R8 inte. Den vanliga 540PS V10-modellen börjar på 119 500 £ på vägen, 610PS V10 Plus börjar på 134 500 £.

Men medan vi utan tvekan skulle vara glada att köra den här bilen hela tiden, finns det en känsla av att den är den bästa i den nuvarande världen snarare än en framtidsprodukt. Med Audis e-tron-modeller som sipprar in någon annanstans, väntar vi på att R8 ska ta ett steg och ge oss en framtidens superbil.

Det är den fnissande känslan av denna R8: det är toppen av Audis vägbilar, men det känns nästan som en superbil-svanesång. Det är lysande, men man kan säga att det inte förkroppsligar en enorm grad av vorsprung. Det är praktisch durch technik istället - det bästa av allt nuvarande.

Audi R8 V10 Plus 2016 recension: Praktisch durch technik

Audi R8 V10 Plus 2016 recension: Praktisch durch technik

5 stjärnor - Pocket-lint redaktörernas val
Fördelar
  • Praktisk och bekväm
  • Underbar hantering
  • Massor av kraft
  • Massor av komfortalternativ
Nackdelar
  • Kostnad att äga
  • Styrningen kan vara för lätt vid låga hastigheter
  • Vissa kanske tycker att den är för vanlig

Audi R8 (2016) recension: Design utvecklas

Nya Audi R8 är inte en revolution inom design från utsidan. Ställningen och balansen i den här nya modellen speglar väldigt mycket den tidigare bilen, instoppad, justerad och reformerad för idag.

Sidoklingorna - ett ikoniskt inslag i första generationens bil - befinner sig något reducerade i framträdande, genomskärmade av skarpare axlar. Bladen ramar fortfarande in luftintagen bakom dörrarna, men markerar också förändringen från vad som nu är en fyrkantigare och mer allvarlig bakre del och den krökta doppande näsan på framsidan.

Det finns en hälsosam dos av nya Audi TT i den snubbehandlade näsan - och en förbipasserande blick framifrån speglar detta familjespråk starkare än tidigare. Denna V10 Plus-modell levereras med kolfiber bakspoiler - och matchande kolfiberspeglar - som markerar den som förbättrad jämfört med den vanliga V10-modellen.

Den 5,2-liters V10-motorn är väldigt mycket ett utseendemässigt, som det borde vara, som sitter under en bakre expansionsglas, för alla att se. Du kan också linda in motorrummet i glänsande kolfiber om estetiken är värt extra £ 2950 för dig. Ett flip på den interna omkopplaren (så vanligt som du hittar på alla andra Audi) och det glaskåpet öppnas och avslöjar V10-storslagenhet i sitt kött.

Det här är en bil som kommer att vända på huvudet. Under vår tid bakom ratten på 2016 R8 märkte vi att Audi-förare särskilt gav de längsta blicken. Det är här allt från S-linjens trimning på den minsta A1, upp till det grymma djuret på RS7-punkterna: detta är Audis mästare; det här är Audis sportbil.

Pocket-lintaudi r8 v10 plus 2016 granskningsbild 18

Audi R8 recension: Inredning praktiskt

Stora dörrar viker för en interiör som är förvånansvärt rymlig och enkel att komma in och ut. Du klättrar inte i ett karbad, så det är relativt enkelt att komma åt det, snarare än att fälla dig själv i förarsätet.

R8 är dock en ganska bred bil, och interiören drar nytta av detta. Det finns utrymme i fotbrunnarna och utrymme runt dina armbågar som vissa bilar av denna typ inte har råd med dig, och när vi stod över 6 fot långa hittade vi gott om utrymme också.

Sportsätena är fasta som förväntat och skulpterade för att hålla dig under kontroll när du byter riktning i fart. Om du bär lite vikt eller har större uppbyggnad kanske du tycker att de är lite pressade, men det är förmodligen ett bekant problem för dig. Vi tyckte dem var helt bekväma, med tillräckligt vaddering under den läckra läderytan för att hålla sig bekväm på långa körningar.

Den läderbehandlingen går också genom interiören, parad i många fall med kolfibertrim, vilket ger en högkvalitativ, lyxig finish. Interiören har några unika element, men den är återigen nära kopplad till andra Audi-modeller, särskilt TT.

R8 använder den digitala displayen som först sågs i TT, vilket gör att inredningen blir lite mer minimal, eftersom allt är centrerat kring föraren, vilket den borde vara. Det finns de centrala kontrollerna på transmissionstunneln, men du kan i stort sett göra allt från ratten, så allt är till hands.

Pocket-lintaudi r8 v10 plus 2016 recension bild 19

Vi älskar tillägget av start / stopp-knappen till ratten - det är väldigt Ferrari, mycket sportbil - och att trycka på den stora röda knappen kan inte misslyckas med att sätta ett leende i ansiktet, med den medföljande ljudexplosionen som du gör så.

Tillägget av enhetsväljarknappen är också praktiskt, eftersom det sparar fiske någon annanstans och innebär att du snabbt kan flytta från komfort till dynamisk om du verkligen vill slå av fyrverkerier.

Det finns också en motorljudknapp som vi är mindre glada över. Det växlar mellan standard eller sportigt ljud, men vi kan inte låta bli att känna att detta mindre fåfänga spel är lite av karaktär med den allvarliga precisionen hos resten av R8.

Slutligen erbjuder ratten en prestandaknapp. Detta är spårläget som sätter bilen för racing (vilket dödar dragkraften) och erbjuder tre lägen - våt, torr och snö.

Vissa kanske tycker att antalet knappar och alternativ på ratten är lite förvirrande, särskilt eftersom du kan styra hela infotainmentsystemet här, bläddra igenom flera skärmar, ändra displayen och allt annat. Som gadgetfans gillar vi det och när du väl känner till Audis system är det väldigt logiskt och lätt att nagivera.

Den 12,3-tums digitala skärmen är smidig och smidig, underbart animerad och anpassningsbar. Så du kan få navigeringskartan i helskärmsläge (dras från Google Maps om du vill), eller till och med placera en varvräknare med ditt val av annan information till vänster och höger.

Pocket-lintaudi r8 v10 plus 2016 recension bild 25

Det är viktigt att den här skärmen förblir skarp, levande och synlig under alla förhållanden. Med den här bilen som kör lågt och med lågt tak är det mindre benäget att blända från solen än vissa andra modeller kan vara.

Någon annanstans i interiören älskar vi att kolfiber runt luftventilerna, och de tre centralvärmekontrollerna är minimalistiska och lätta att förstå.

Det är kanske bara lite för normalt. Så mycket som allt ger bekvämlighet, när du väl kryssar längs en smidig väg i komfortläge, kan du vara i en Audi TT. Det är bra för TT, men vi misstänker att det alltid kommer att finnas de som inte faller för Audi R8s vardagliga superbil-charm. För vissa kommer det att vara för vettigt, särskilt i motsats till Huracans vilda inre.

Det är samma tveeggade svärd som R8 gav tidigare och det gör det igen. Du får allt en modern bil behöver, med en alternativlista som läser som alla andra Audi. Vi rekommenderar bakre kamera på £ 600 eftersom det gör det enkelt att parkera, och vi måste säga att vi älskade Bang & Olufsen-ljudsystemets prestanda - ett alternativ på £ 1 750.

Men för många är det enheten som drar dig till R8, eftersom det är här som denna superbil sätter sitt prägel.

Audi R8 (2016) recension: V10-spänning, få hanteringsspill

Tummen på startknappen och 610bhp V10 5,2-litersmotorn exploderar till liv. Dina grannar kanske inte tackar dig, men du gliser från öra till öra, eftersom det är en vacker klingande sak. Det lugnar sig dock snabbt, och om du reser runt i stan i komfortläge är det respektabelt tyst.

Du har alla moderna funktioner som du kan förvänta dig, som automatisk start / stopp, så att du inte slöser med bränsle vid lamporna, liksom en kopplingsfrånkopplingsfunktion om du lyfter av gasen när du reser i fart. Det senare är lite alarmerande när du ser varvtalsnålen falla av, men vi har aldrig tyckt att det var ett problem.

Pocket-lintaudi r8 v10 plus 2016 recension bild 9

Det är naturligtvis en fast åktur som leder till underbart platt kurvtagning, men på en typisk fördjupad förortsväg kommer hastighetsstötarna att se dig sakta ner. Det här är inte en bil som gillar sådana hinder, och slå en mot någonting över en krypning och du kommer att känna krusningarna genom hela ditt grovkött och rakt in i dina ben. Bilen studsar också en hel del på dessa stötar, så du måste hålla den långsam.

I en sådan lugn körning finns det igen en känsla av att du kan vara i TT. Det finns varelser, bekvämligheter, fin synlighet och till och med kopphållare. Om det är allt du behöver, kommer TT att ge dig allt det, baksäten (ish) och tillräckligt med extra pengar för att betala en anständig del av inteckning. Men det är inte därför folk köper R8. Nej, folk kommer att köpa R8 på grund av vad som händer i dynamiskt läge.

Om komfortläge är en bur, öppnar dynamiskt läge dörren och släpper ut djuret. Varvtalet hoppar upp för att se till att du inte får slut på ström och gasresponsen är mycket snabbare. Den knarrande V10 naturligt sugade motorn vrålar, surrar och dyker upp i dynamiskt läge, en adrenalindriven orkester som tar bort alla finesser där du känner att du bor i motorrummet, man och maskin kombinerat, med det enda syftet att äter asfalt.

För alla Audi R8s förfining, när du trycker på den här bilen, presterar den och det är där den kommer att bedömas. Att träffa 62 km / h på 3,2 sekunder, det finns inget avbrott i kraft, det fortsätter bara att ge och ge, och kommer att fortsätta att göra så långt utöver vad du någonsin kommer att se på vägen.

Pocket-lintaudi r8 v10 plus 2016 recension bild 15

För dem som älskar ljudet av en stor motor som brusar är det när du stiger över 4 000 varv per minut som du verkligen belönas om du någonsin har vägen framåt för att verkligen sätta ner foten. Det är här uppe med den ryggvisande spänningen att R8 verkligen är som bäst och låter bilen köra hur den uppföddes för att köra.

Den 7-växlade automatväxellådan är tät och skarp och det finns inget manuellt alternativ. Audis paddlar känns lite standard, ganska mycket som du hittar på andra Audi-bilar, men de är lyhörda när de dras med fingrarna. Kontrasten mellan växlingsväxlar mellan Comfort och Dynamic kan inte betonas tillräckligt. Vid vanlig körning känner du knappt förändringarna uppåt eller nedåt eftersom det är så smidigt och enkelt, men i dynamisk körning belönas dess målmedvetna uppåtgående förändringar och nedförskjutningar med sprängande explosioner från avgaserna.

Med Quattro (Audis fyrhjulsdrivna system) som håller den kraften stadigt på vägen och arbetar smart för att se till att du går i rätt riktning är det bara styrningen som ibland känns lite vag. I komfortkörning är det för lätt, för urkopplat, men vid höga hastigheter är det mycket mer positivt. Det är kanske en biprodukt av den valfria dynamiska styrningen, men efter att ha kört utan den är det svårt att bedöma.

Som sagt, R8 ger dig en fantastisk känsla av lugn. Det är en bil som är fylld med teknik för att hålla dig på vägen, korrigera dina fel, men utan att förstöra det roliga. Kanske vill vissa ha något mer oavhängigt, men i en superbil för den vardagliga föraren är det en underbar upplevelse.

Pocket-lintaudi r8 v10 plus 2016 granskningsbild 3

Naturligtvis är det dyrt att köra. För alla uppringda bränslebesparande åtgärder, om du har varit lekfull kommer du förmodligen att du har spolat genom det bränslet och bara fått 15 mpg. Förnuftig motorvägskrossning belönar dig med siffror på 20-talet istället.

För att sammanfatta

Audi har lyckats uppdatera sin dagliga superbil för den moderna dagen. Det är en underbar maskin, med en underbar motor, men den känns som den bästa i den gamla världen, snarare än en framtidens superbil. Det är utmärkt, men det finns mer att komma från R8.

Skriva av Chris Hall.