Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - VW har visat upp legitimationen. Buzz i många år, från de tidiga konceptdagarna av ID. familj av fordon – och nu är det på väg att lanseras, vilket markerar ett betydande nytt kapitel i VW:s elektrifieringsplaner.

ID:t. Buzz har rönt stort intresse, eftersom det är positionerat för att vara ett elektriskt alternativ på den kommersiella sidan, såväl som grunden för persontransporter och naturligtvis potentialen för framtida husbilar.

Här är allt du behöver veta om den nya Volkswagen -lanseringen.

När kommer ID. Buzz lanseras?

VW ID. Buzz kommer att presenteras den 9 mars klockan 19:00 CET. Här är de internationella tiderna så att du kan lyssna:

  • San Francisco - 10:00 PST
  • New York - 13:00 EST
  • London - 18:00 GMT
  • Berlin - 19:00 CET
  • New Delhi - 23:30 IST
  • Tokyo - 03:00 JST, 10 mars
  • Sydney - 05:00 AEDT, 10 mars

Hur man tittar på VW ID. Buzz lanseras online

VW kommer att streama lanseringen av det nya ID:t. Surr. Vi har bäddat in videoströmmen högst upp på den här sidan så att du kan se den.

Vad du kan förvänta dig av ID. Buzz lansering

VW har visat upp legitimationen. Buzz – inklusive tidiga provkörningar – i sitt färgglada kamouflage så att du vet hur den nya bussen kommer att se ut. Det kommer att finnas två versioner, ID. Buzz och ID. Buzz Cargo och kommer att se förverkligandet av Bulli också, husbilsversionen. ID:t. Buzz kommer att vara en femsitsig, ID. Buzz Cargo blir en tresitsig.

VW har redan bekräftat att den kommer att vara bakhjulsdriven och ha ett 77kWh (användbart) batteri och kommer att baseras på MEB-plattformen, samma somID. 4 . Det betyder att räckvidden förväntas närma sig 250 miles eller mer och erbjuda samma fördelar, såsom 120kW laddning.

TomTom Go Navigation App är en förstklassig mobil navigationsapp för alla förare

ID:t. Buzz har en hjulbas som är nära nuvarande T6.1, men den är kortare totalt sett, så den borde vara lättare att parkera, samtidigt som den ger enormt internt utrymme. ID:t. Buzz kommer att ha 1121 liters utrymme och det är med alla fem sätena fyllda med passagerare, så det finns betydligt mer utrymme än du hittar i andra nuvarande elbilar.

Skriva av Chris Hall.