Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Det finns en ny Skoda Enyaq som kommer i coupéform, den passande namnet Enyaq Coupe iV, som ger den lutande taklinjen och det smala utseendet till crossover-helelektriska SUV-linjen.

Vill du få en glimt av det först? Nåväl, du är på rätt plats, eftersom Skoda kommer att lyfta på locket på sitt senaste sista januari. Så här tittar du och vad du kan förvänta dig.

När avslöjas Skoda Enyaq Coupe iV?

Skoda lyfter duken från den nya elektriska coupén måndagen den 31 januari för världen att se. Här är tiderna för olika platser:

  • Storbritannien - 15:00 GMT
  • Europa - 16:00 CET
  • USA:s östkust - 10:00 EST
  • Västkusten i USA - 07:00 PST

Hur kan jag se Skoda Enyaq Coupe lanseras online?

Vi hoppas få en direktlänk till videon på Pocket-lint tidigare än lanseringsdatumet.

Tills dess retar Skoda videor för att representera kärnpelare om bilen - hållbarhet, teknik, inspiration, passion - som en serie av fyra videor på sin Enyaq Coupe-minisajt .

För själva lanseringen är det bästa alternativet att titta på Skodas officiella YouTube-kanal .

Vad du kan förvänta dig av nya Enyaq

Skissen överst på sidan, som först avslöjades i mitten av januari, ger dig en bra uppfattning om hur Coupe kommer att se ut. Det handlar såklart om den lutande taklinjen - vilket ger coupémodellen distinktion jämfört med sin vanliga Enyaq-bror.

Vi var mest imponerade av original Enyaqs pris och prestanda när vi granskades i april 2020 . Den nydesignade EV borde ta mycket av det goda, men "sportifiera" paketet något, vilket ger lite extra stil - och förmodligen lite mer kostnad.

Fullständiga detaljer om prissättning och kärnskillnader mellan Enyaq och Enyaq Coupe kommer naturligtvis att finnas detaljerad den 31 januari 2022. Se det här utrymmet...

Skriva av Mike Lowe.