Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Det finns en ny Range Rover som väntar i vingarna, en chans för Land Rover att uppdatera sin mest lyxiga terrängbilar.

Det har varit retningar och läckor, men vad kommer den nya Range Rover att erbjuda?

Så här kan du se avslöjandet och ta reda på det själv.

När lanseras den nya Range Rover?

Jaguar Land Rover kommer att avslöja den nya Range Rover -modellen den 26 oktober, med evenemanget som börjar klockan 20:40 BST. Här är internationella tider:

TomTom Go Navigation App är en förstklassig mobil navigationsapp för alla förare, med en tre månaders gratis provperiod

  • San Francisco - 12:40 PDT
  • New York - 15:40 EDT
  • London - 20:40 BST
  • Berlin - 21:40 CEST
  • New Delhi - 01:10 IST, 27 okt
  • Tokyo - 04:40 JST, 27 okt
  • Sydney - 06:40, 27 okt

Var kan jag se den nya Range Rover -lanseringen?

Jaguar Land Rover kommer att livestreama evenemanget på sin YouTube -kanal , vi har bäddat in den videon ovan så att du kan titta på den här.

Land RoverRange Rover foto 1

Vad kan man förvänta sig av nya Range Rover

Land Rover har delat en teaserbild och även om den är suddig berättar den redan mycket om nya Range Rover. Formen liknar tidigare Range Rovers, till exempel ser den fortfarande stor och boxig ut, med ett tak som är nästan plant och de stora fönstren bak för att säkerställa att alla har gott om plats.

Tack vare Land Rover som retas på Twitter får vi en bättre titt på den guldfärgningen som ser ut att bli en lanseringsfärg - medan det finns en blick på det nya gallret. Det avslöjar inte mycket, det ser faktiskt ut som tidigare modeller. Budskapet vi får är att det inte är en radikal avvikelse i styling och vi skulle inte förvänta oss det.

Medan utseendet på den nya modellen förväntas vara bekant, kommer det att byggas på en ny plattform - MLA - som är en plattform som är utformad för att rymma elektrifiering. Men JLR har tidigare sagt att vi inte kommer att se ett rent elfordon från Land Rover förrän 2024, så det är troligt att mer konventionella förbränningar och hybrider kommer att leda laddningen.

Att kliva upp för att konkurrera med explosionen av lyxiga SUV kommer sannolikt att finnas på korten - med BMW X7 i ena änden och liknande Bentley Bentayga i den andra, det finns en växande konkurrens i den övre änden.

Skriva av Chris Hall. Ursprungligen publicerad den 22 Oktober 2021.