Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Ford har meddelat namnet på sin elektriska pickup . Den kallas F-150 Lightning och kommer att avtäckas vid ett evenemang i Michigan.

Hela showen kommer att livestreamas. Så här kan du se den själv, plus allt du kan förvänta dig.

När är Fords F-150 Lightning-evenemang?

Fords F-150 är en av de mest sålda lastbilarna i USA, och den elektriska versionen är mycket efterlängtad. Ford gör avslöjandet till en stor sak, streamar den över flera plattformar och håller till och med värd för 18 personliga evenemang runt om i landet, inklusive på Times Square och Las Vegas.

Den elektriska lastbilen kommer att debutera klockan 21:30 EDT den 19 maj 2021. Här är de olika tiderna runt om i världen:

  • New York: 21.30
  • Kalifornien: 18.30
  • London: 02:30 (20 maj)
  • Paris: 03:30 (20 maj)
  • Berlin: 03:30 (20 maj)
  • New Delhi: 07.00 (20 maj)
  • Tokyo: 10:30 (20 maj)
  • Hongkong: 09:30 (20 maj)

Så här tittar du på Fords F-150 Lightning-evenemang

Evenemanget kommer att sändas live från Fords Facebook- profil och YouTube-kanal och Twitter . Vi bäddade in strömmen överst på den här sidan.

Vad du kan förvänta dig av Fords F-150 Lightning-evenemang

Ford har hittills bara meddelat några få detaljer om F-150 Lightning, såsom konfigurationer med dubbla motorer, mobil kraftgenerering, "handsfree" förarassistansalternativ och trådlösa mjukvaruuppdateringar. Ford förväntas inte bara avslöja sin elektriska lastbil och bekräfta fler detaljer under evenemanget utan kommer också att spela upp sitt Lightning-varumärke. Den har en historia hos Ford, efter att ha dök upp påSVT F-150 gatulastbilar i början av 1990-talet.

Vad är Pocket-lint dagligen och hur får du det gratis?

Tänk på att F-150 Lightning faktiskt inte kommer att säljas förrän 2022, och den kommer att tillverkas vid en ny fabrik i Michigan. Ford har sagt att de planerar att spendera 22 miljarder dollar på tillverkning av över ett dussin elbilar och gas-elektriska hybrider till 2025. Den helelektriska och hybrida F-150 är bland de elbilar som planeras .

Skriva av Maggie Tillman. Redigering av Stuart Miles. Ursprungligen publicerad den 11 Maj 2021.