Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - MSI har ställt in sin fysiska närvaro vid årets CES och kör istället onlineevenemang för att visa upp sina senaste produkter.

Företaget har förberett två evenemang för början av januari - MSI Gameverse och MSI-VERSE. Dessa två olika MSI-evenemang kommer att visa upp olika produkter för MSI:s 2022-sortiment inklusive produkter för spel och innehållsskapande.

Här är allt du behöver veta om MSI CES virtuella evenemang.

Vad händer?

MSI har två olika evenemang - MSI Gameverse och MSI-VERSE. MSI Gameverse är inställd på att visa upp MSI:s senaste bärbara serie för 2022.

Medan MSI-VERSE är uppdelat i tre olika fokusområden - spel, innehållsskapande och företag & produktivitet. Det sistnämnda evenemanget borde vara intressant för fansen eftersom du kommer att ha möjligheten att inte bara se vad som kommer utan också vara med i spel och en chans att vinna priser också.

MSI Gameverse

MSI Gameverse är planerad till den 4 januari.

Bästa VPN 2021: De 10 bästa VPN -erbjudandena i USA och Storbritannien

Här är de globala tiderna för lanseringen:

  • San Francisco - 13:00 PDT
  • New York - 16:00 EDT
  • London - 21:00 GMT
  • Berlin - 22:00 CEST
  • Taipei - 05:00 CST

Du kan se den direkt här:

Alternativt kan du gå till den officiella webbplatsen och lägga till den i din kalender.

MSI-VERS

MSI-vers är planerad till dagen efter den 5 januari. Här är de globala tiderna för lanseringen:

  • San Francisco - 10:00 PDT
  • New York - 13:00 EDT
  • London - 18:00 GMT
  • Berlin - 19:00 CEST
  • Taipei - 03:00 CST

Håll utkik på MSI:s sociala kanaler för att få veta mer - YouTube , Twitter , Facebook och Instagram .

Skriva av Adrian Willings.