Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - MSI har en virtuell händelse planerad som heter MSIology, där vi förväntar oss att den avslöjar sina senaste bärbara datorer.

Här är allt du behöver veta om MSI-toppmötet.

När är MSI-lanseringsevenemanget?

MSIology är planerad till 1 april kl 19:00 BST. Här är de globala tiderna för lanseringen:

  • San Francisco - 11:00 PDT
  • New York - 14:00 EDT
  • London - 19:00 BST
  • Berlin - 20:00 CEST
  • New Delhi - 23:30 IST
  • Toyko- 03:00 JST, 2 april
  • Sydney - 05:00 AEDT, 2 apr

Var man kan se lanseringsevenemanget

Evenemanget kommer att livestreamas på YouTube, du hittar videon inbäddad ovan.

Vad du kan förvänta dig av MSIology

MSI retar att vi kommer att se det senaste från sitt bärbara sortiment med det gyllene förhållandet som tema. Det talas mycket om att saker är i perfekt balans för framgång.

MSI har också tweetat något av en teaser, vilket antyder säkerhet.

Bästa erbjudanden från Amazonas första dag 2021: Välj erbjudanden som fortfarande finns kvar

Skriva av Chris Hall. Ursprungligen publicerad den 26 Mars 2021.