Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - CES 2022 närmar sig med stormsteg, med ett antal stora tekniska varumärken som kommer att göra stora tillkännagivanden för det kommande året. Precis som förra året kommer mycket av det att hända online. Så om du är sugen på att ta reda på vad som händer kan du helt enkelt ladda upp livestreamen för att titta på.

Den här gången kommer Intel sannolikt att tillkännage ett antal spännande saker på CES 2022 . Vi har redan sett läckor som tyder på att företaget rustar för att avslöja sina Alder Lake laptop-processorer på mässan. Vi förväntar oss också att höra mer om dess ARC Alchemist-grafiklinje, även om det finns rykten som har försenats till mars 2022 .

Om du är sugen på att ta reda på vad som tillkännages så här är hur du tittar.

När händer Intel CES 2022-evenemanget?

Intel har bekräftat att dess presentation kommer att ske den 4 januari. Du kan gå över till den officiella webbplatsen för att lägga till den i din kalender .

Bästa VPN 2021: De 10 bästa VPN -erbjudandena i USA och Storbritannien

Intels ledande ledare kommer att dela nyheter om två huvudsakliga saker - persondatorer och automatiserad körteknik. Showen kommer till en början att ledas av Gregory Bryant, executive vice president och general manager för Intels Client Computing Group, och Prof. Amnon Shashua, Mobileye VD med andra som följer upp också.

Huvudevenemanget är inställt på följande tider:

  • USA:s västkust: 10:00 PST
  • USA:s östkust: 13:00 EST
  • Storbritannien: 18:00 GMT
  • Centraleuropa: 19:00 CET

Hur man tittar på Intel-presentationen

Strömmen kommer sannolikt att vara tillgänglig att se på Intels Newsroom och företagets YouTube-kanal .

Vad kommer Intel sannolikt att meddela?

Baserat på de senaste läckorna är vi ganska säkra på att vi kommer att se Intel avslöja mobila SKU:er för sina Alder Lake-processorer. Inklusive flera varianter för kraftfulla Ultrabooks och tunna och lätta spelbärbara datorer.

Även om vi nyligen har hört att lanseringen av Intels ARC Alchemist-grafikkort kan komma att skjutas tillbaka till mars, så dyker de fortfarande upp. Omnämnandet av Intel Arc och Intel XeSS visas på den officiella utställningssidan, så det kan mycket väl vara åtminstone att visa upp en del av vad som händer. Vid sidan av den här typen av demo:

Vi kommer naturligtvis att täcka nyheterna från evenemanget så håll ett öga på Pocket-lint också.

Skriva av Adrian Willings.