Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Till årets CES planerar Asus ett virtuellt evenemang för att avslöja sina produkter för 2022.

Vi förväntar oss att se ett antal olika lanseringar från Asus i år och CES 2022 är den perfekta tiden att avslöja spännande enheter. Även om vad som kommer är inte känt för tillfället, kan ledtråden mycket väl finnas i titeln på evenemanget - "The Incredible Unfolds".

Vi har redan sett några intressanta lanseringar från Asus spelarm – Republic of Gamers – i form av den kompakta ROG Flow Z13 , en uppgraderad och förbättrad ROG Zephyrus Duo 16 och nya SCAR och Strix bärbara datorer , men det finns fortfarande mer att komma .

Upphetsad? Tja, här är hur du tittar.

Bästa VPN 2021: De 10 bästa VPN -erbjudandena i USA och Storbritannien

När är evenemanget The Incredible Unfolds?

Eventet Incredible Unfolds kommer att äga rum under CES 2022 den 5 januari 2022. Om du är intresserad av att se vad som avslöjas kan du se evenemanget vid följande tider:

  • London - 16:00
  • Paris - 17.00
  • Las Vegas - 08:00
  • Taipei - 00:00

Du kan gå till den officiella webbplatsen här för att ta reda på mer.

Så här ser du händelsen The Incredible Unfolds

Det är enkelt att titta på evenemanget The Incredible Unfolds. Asus har redan en livestream-inställning på YouTube som du kan titta på här:

Alternativt kan du se den live på Facebook och hålla dig uppdaterad med Asus sociala medieprofiler - Twitter , Instagram och TikTok .

Skriva av Adrian Willings.