Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Apple håller ett speciellt evenemang idag, 18 oktober, som troligen kommer att presentera ny hårdvara. Under de senaste åren, särskilt under sina höstevenemang, har Apple tillkännagivit nya produkter som Mac.

Här är alltså vad Cupertino -företaget kan avslöja under denna show, plus hur man ser hur händelsen utvecklas.

När är Apples evenemang?

Händelsen Unleashed kommer att sändas från Apple Park måndagen den 18 oktober 2021, klockan 10 PDT. Här är några olika lokala tider för referens:

  • New York - 13:00 EDT
  • London - 18:00 BST
  • Berlin - 19:00 CEST
  • New Delhi - 22:30 IST
  • Tokyo - 02:00 JST, 19 okt
  • Sydney - 04:00 AEDT, 19 okt

Tipsar inbjudan eller Unleashed något?

Apple skickade ut inbjudningar för att reta sitt speciella evenemang med slogan "Unleashed" - en möjlig ledtråd om att mer kraftfulla M1X MacBook Pro -bärbara datorer kan visas.

Bästa erbjudanden från Amazonas första dag 2021: Välj erbjudanden som fortfarande finns kvar

Liksom många andra Apple -evenemangsmeddelanden, om du öppnar själva inbjudan på en nyare iPhone och sedan trycker på den, ser du ett påskägg dyka upp. Den här visar händelsedatumet samt en Apple -logotyp som susar av dig. Du kan förhandsgranska augmented reality -upplevelsen i tweeten här .

Hur man ser Apples evenemang

Du kan se händelsen från Apples webbplats eller via YouTube -videon högst upp på denna sida.

Vad du kan förvänta dig av Apples evenemang

Här är allt Apple förmodligen kommer att meddela under evenemanget ...

M1X-driven MacBook Pro

Apples länge ryktade M1X-drivna MacBook Pro-bärbara datorer kommer säkert att dyka upp. Det tros ha utvecklat 14-tums och 16-tums modeller-allt drivs av en så kallad "M1X" -processor som är tillverkad av Apple. Andra förväntade funktioner inkluderar en mini-LED-skärm med plattare kanter, stöd för MagSafe-laddning, en HDMI-port, en SD-kortplats och ingen Touch Bar. Det är rätt. Den traditionella raden med funktionstangenter återförs.

Mac mini

Apple ryktas förbereda en ny Mac mini med upp till 64 GB RAM, en 10-kärnig CPU och 16 eller 32 grafikkärnor. Det kan också ha en ny industriell design.

MacOS Monterey

Slutligen kommer Apple troligen att meddela ett officiellt lanseringsdatum för sin nästa stora uppdatering av Mac -operativsystemet. Förhandsgranskning tidigare i år är macOS Monterey för närvarande i betatestning och förväntas släppas för allmänheten vilken dag som helst nu. Vi skulle inte bli förvånade om det släpps strax efter evenemanget.

Är det allt?

Tja, AirPods 3 har ryktats i över ett år . Kanske kommer de också att tillkännages i höst, kanske event under Apples Unleashed -evenemang? Ryktet säger att det kommer att vara fallet.

Skriva av Maggie Tillman. Redigering av Britta O'Boyle. Ursprungligen publicerad den 1 September 2017.