Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - AMD har meddelat att man kommer att leverera en keynote under CES där man kommer att avslöja ett antal nya produkter riktade till spelare, kreatörer och mobila PC-användare.

I början av januari 2022 kommer företaget att visa upp ett antal saker, inklusive kommande AMD Ryzen-processorer och AMD Radeon-grafiklösningar.

Vi har redan sett tips om några av dessa produkter, inklusive teases från andra märken som kommer att använda AMD-delar i sina bärbara datorer, men lite är känt ännu.

Som vanligt kommer AMD:s VD och koncernchef Dr. Lisa Su att stå vid rodret och visa upp AMD:s planer för 2022 och vad företaget lovar kommer att bli ett oförglömligt år.

Om du är sugen på att titta, kommer du att bli glad att läsa att produktpremiärens livestream kommer att vara öppen för allmänheten.

Hur man ser AMD-avslöjandet

För att kunna se AMD keynote, har du ett antal alternativ. Du kan se den på AMD:s officiella webbplats här genom att registrera dig för att titta.

Bästa VPN 2021: De 10 bästa VPN -erbjudandena i USA och Storbritannien

På den sidan kan du också lägga till den i din kalender .

Du kan också se den här på Pocket-lint via denna livestream:

Under CES planerar AM att visa upp ett antal saker, inklusive:

  • Next-Level Gaming med AMD Advantage bärbara datorer
  • AMD Ryzen mobila processorer för ultratunna bärbara datorer
  • Nya kommersiella bärbara datorer med AMD Ryzen PRO mobila processorer
  • Specialbyggda stationära datorer med AMD Ryzen-processorer och AMD Radeon-grafik

AMD keynote äger rum den 4 januari 2022 vid följande tider:

  • 07.00 Stillahavstid
  • 10.00 Eastern Time
  • 15.00 GMT
  • 16.00 CET

Se till att följa AMD på Twitter , Facebook och Linkedin för att hålla dig uppdaterad.

Skriva av Adrian Willings.