Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Varje år har Acer ett tvåskaligt lanseringsschema: på våren går det vanligtvis ner till New York City för sin årliga globala presskonferens (GPC); sedan i slutet av sommaren använder den IFA tech show, i Berlin, för att tillkännage sina kommande produkter.

Uppenbarligen, med 2021 som året det är, har GPC 2021 förändrats till en tvådelad online-livestream-händelse. Och med IFA 2021 inställd, var det inte heller en personlig händelse (istället avslöjades en "New Perspectives" -utställning i maj).

För senare hälften av 2021 är Acer -taggen Made For Humanity dess tonhöjd, så här är allt du behöver veta om hur du tittar och vilka spännande produkter du kan förvänta dig.

När är Acer Global Press Conference?

För 2021 kommer evenemanget att äga rum den 13 oktober. Här är lokala tider för internationell publik:

  • 14:00 BST (Storbritannien)
  • 15:00 CEST (Europa)
  • 09:00 EDT (East Coast USA)
  • 06:00 PDT (West Coast USA)
  • 22:00 SGT (Singapore / HK / Taiwan)

Hur kan jag strömma Acer Global Press Conference?

Acer har avslöjat en mängd olika sätt att titta på. Du kan se YouTube -videon (inbäddad högst upp på sidan) , titta på Facebook eller gå till Acers dedikerade evenemangswebbplats .

Vad kan man förvänta sig av Acer Global Press Conference?

Du kan se all action i realtid när Acer VD, Jason Chen, tar sig till scenen för att tillkännage vad som, som händelsen kallas, kommer Nästa på Acer - för i år och därefter.

Vi kommer att ställa in för att se vad åtgärden handlar om och ge dig nyheterna över webbplatsen. Taggen Made For Humanity föreslår en kreativ vinkel - särskilt när du ser det bläckliknande växande trädet - men betyder det nya ConceptD eller något mer? Du måste ställa in för att ta reda på det.

Apple macOS 11 Big Sur: Alla viktiga nya Mac-funktioner som utforskats

Skriva av Mike Lowe. Ursprungligen publicerad den 11 April 2019.