Pocket-lint stöds av sina läsare. När du köper via länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate provision. Läs mer

Den här sidan har översatts med hjälp av AI och maskininlärning innan den har granskats av en mänsklig redaktör på ditt modersmål.

(Pocket-lint) - Att dela med sig av sitt Netflix-konto har varit ganska vanligt under det senaste halvdecenniet, och många loggar in på en mängd olika enheter för att ge vänner och familj enkel tillgång till streamingtjänsten.

Äntligen har Netflix tyvärr börjat slå till mot folk som delar konton, även om det även innan detta har varit lite nervöst att inte ha en lista över alla platser där ditt konto är inloggat.

Om du åker på semester och loggar in på en smart-tv kan du glömma att logga ut efteråt och ha en lite okänd faktor där, till exempel.

Nu innebär dock en ny inställning att du kan se alla enheter som ditt konto är inloggat på och logga ut dig själv från dem individuellt. Det innebär att du inte behöver göra en allmän utloggning som kan visa sig vara mer irriterande än vad den är värd.

POCKET-LINT VIDEO OF THE DAY

Så här loggar du ut ditt Netflix-konto från en enhet på distans

Processen är trevlig och enkel.

Gå först till sidan för kontoinställningar på en enhet.

Härifrån ser du under avsnittet "Säkerhet och sekretess" ett nytt alternativ som heter"Hantera åtkomst och enheter".

Tryck eller klicka på detta för att komma till en lista över alla dina enheter.

Där finns uppgifter om enheten, den senaste gången ditt konto användes från den och var den användes.

Bredvid varje enhet finns en knapp "Logga ut" så att du kan ta bort den.

Bästa Android-appar 2022: Den ultimata guiden

Om du trycker på eller klickar på den knappen loggar du ut från enheten, och du kan vara säker på att ditt konto bara är ditt igen.

Skriva av Max Freeman-Mills.
Avsnitt Netflix Appar TV