Denna sida har översatts med AI och maskininlärning.

(Pocket-lint) - Efter att ha lyft sitt 40-minuters kostnadsfria samtalsmössa under Thanksgiving gör Zoom detsamma för semestern.

Det kommer att vara tre festperioder där den fria tidsgränsen tas bort, för att markera slutet på Hanukkah och Kwanzaa och för att fira jul och nyår.

Familjer och vänner runt om i världen kommer att kunna ha obegränsad video- och ljudzoomchattar under följande tre datum och tider:

  • 10:00 ET (15:00 GMT) torsdagen 17 december till 06:00 ET (11:00 GMT) lördag 19 december.
  • 10:00 ET (15:00 GMT) på onsdag 23 december till 06:00 ET (11:00 GMT) lördag 26 december.
  • 10:00 ET (15:00 GMT) onsdagen den 30 december till 06:00 ET (11:00 GMT) lördag 2 januari.

Alla samtal under dessa tider är obegränsade för gratis medlemmar. Betalda medlemmar kan ändå ringa samtal bortom taket på 40 minuter.

Du behöver inte göra någonting för ditt eget Zoom-konto eller app, bara ringa som vanligt.

Om du vill veta mer om Zoom, kolla in våra omfattande tips och tricks för tjänsten här . Och om du vill göra din bakgrund mer intressant - festlig till och med - kan du kolla in vår guide till Zooma bakgrunder här .

Skriva av Rik Henderson.

  • Källa: #ZoomTogether: Celebrate the holidays with unlimited meetings from Zoom - blog.zoom.us
Avsnitt Appar