Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machinaal leren voordat hij is beoordeeld door een menselijke redacteur in uw moedertaal.

(Pocket-lint) - Sony houdt een persconferentie voorafgaand aan de consumentenelektronicashow IFA 2019 , die tussen 6 en 9 september in Berlijn plaatsvindt.

Persdagen voor de show zijn 4 en 5 september, waar media een voorproefje krijgen van de producten die gelanceerd worden, maar je kunt de livestream van het evenement online bekijken.

-

Wanneer is de persconferentie van Sony IFA 2019?

De persconferentie van Sony tijdens de IFA van dit jaar vindt plaats op donderdag 5 september 2019. Het begint om 13.00 uur lokale tijd.

De persconferentie is alleen toegankelijk voor de media en vertegenwoordigers van Sony. Het bedrijf zal het echter livestreamen zodat iedereen het online kan bekijken. Dit zijn de verschillende lokale tijden:

  • Londen: 12.00 uur BST
  • San Francisco: 4:00 uur PST
  • New York: 7:00 uur EDT
  • Mumbai: 16.30 uur IST
  • Tokio: 20:00 uur JST

Kan ik het media-evenement online bekijken?

Dat kan, bekijk de video bovenaan deze pagina vanaf de starttijd.

Als alternatief kun je het ook bekijken op de officiële IFA-website voor persevenementen van Sony.

Wat te verwachten tijdens de persconferentie van Sony Electronics

In tegenstelling tot andere grote IFA-deelnemers, zoals Samsung en LG , kondigt Sony zelden iets aan voorafgaand aan de show.

In voorgaande jaren richtte het zich vooral op koptelefoons, een nieuw vlaggenschip-smartphone, af en toe een slimme speaker en action camera. We verwachten dit jaar vergelijkbaar.

Voor al het laatste IFA 2019-productnieuws kunt u onze handige gids hier raadplegen .

Geschreven door Britta O'Boyle.