Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Traditioneel is Sony het merk dat zijn persconferentie houdt aan het einde van de eerste dag van de Consumer Electronics Show ( CES ). Dat is voor 2021 niet anders, ook al is het hele evenement virtueel. Het Japanse merk zal nog steeds zijn nieuwste uitrusting laten zien op de virtuele editie van s werelds grootste vakbeurs voor consumentenelektronica.

Dus wat kunt u verwachten? Lees verder om erachter te komen.

Wanneer is de persconferentie van Sony CES 2021?

Op maandag 11 januari vindt de persconferentie van Sony op CES 2021 plaats.

  • Amerikaanse westkust: 14:00 PT
  • Amerikaanse oostkust: 17:00 ET
  • VK: 22:00 GMT
  • Europa: 23:00 CET

Kan ik het media-evenement online bekijken?

Dat kan zeker, ga gewoon naar de officiële site van Sony waar de livestreamvideo wordt gehost en je kunt ook de # SonyCES-hashtag volgen.

Wat kun je verwachten?

In tegenstelling tot andere grote CES-bezoekers, zoals Samsung en LG , kondigt Sony meestal niets aan voorafgaand aan de show. Maar dat is niet het geval voor de volledig digitale CES in 2021. Sony heeft ook verschillende producten aangekondigd, waaronder de SRS-RA5000 en RA3000 draadloze luidsprekers en Bravia XR-tvs met nieuwe hardware en ook Google TV.

Op het Sony Digital Press Event zullen Sony-voorzitter, president en CEO Kenichiro Yoshida en topmanagers van Sony Interactive Entertainment, Sony Pictures Entertainment en Sony Music Entertainment aanwezig zijn. Verwacht dus updates van Sonys werk aan films en wat informatie over PlayStation 5 - die mogelijk onthult hoe succesvol de nieuwe console is geweest. En misschien horen we ook nog meer PS5-games .

Bekijk ook onze CES 2021-gids , met alle grootste aankondigingen op één plek.

Geschreven door Dan Grabham en Mike Lowe. Oorspronkelijk gepubliceerd op 5 januari 2016.