Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Samsung zal een grote rol spelen op CES 2021 en zal de komende weken ten volle profiteren van de digitale vakbeurs met vier evenementen.

Samsung begon op 6 januari met zijn eerste evenement en heeft een reeks lanceringen in verschillende delen van het bedrijf tot 14 januari met Galaxy Unpacked , waar we verwachten dat de nieuwe Galaxy S wordt onthuld.

Wanneer is de persconferentie van Samsung CES 2021?

Samsung heeft al een aantal evenementen georganiseerd op de volledig digitale CES. De volgende is Exynos On en we verwachten dat dit de hardware zal demonstreren die naar de nieuwe Galaxy S21-serie zal gaan. Het vindt plaats op 12 januari om 9.00 uur EST. Dit zijn de internationale tijden:

  • San Francisco - 06:00 uur PST
  • New York - 09:00 EST
  • Londen - 14:00 GMT
  • Berlijn - 15:00 CET
  • Mumbai - 19:30 IST
  • Tokio - 23:00 JST
  • Sydney - 01:00 AEDT, 7 jan

Kan ik het persevenement online bekijken?

Ja, Samsung livestreamt zijn keynotes meestal op YouTube en we zullen de video hierboven insluiten als deze live wordt gemaakt. Het bedrijf biedt hier ook een officiële CES 2021-minisite of een specifieke Exynos-pagina .

Wat te verwachten van Samsung op CES 2021

Het wordt een topjaar voor Samsung in 2021 en het ziet er zeker naar uit dat er veel zal worden aangekondigd.

De eerste blik 2021

Samsung gebruikte zijn eerste evenement van CES 2021 om over televisie te praten. Er zijn Neo QLED-tvs die gebruikmaken van een nieuwe Mini LED-technologie , die in 2021 de belangrijkste vlaggenschip-tvs zullen zijn, met veel slimme technologie erin. Er is een bijgewerkte versie van The Frame die ook in portait zal werken, terwijl de toekomstige technologie MicroLED is, die aan de high-end is voor diegenen die het allerbeste willen, en om te beginnen alleen in de maten 110 en 99 inch verkrijgbaar is.

Beter normaal voor iedereen

Samsung gebruikte zijn tweede evenement om te praten over het slimmere huis. Dit was geen enorme lanceringslijst met apparaten, maar meer een overkoepelende benadering van hoe huizen slimmer worden en hoe Samsung erbij betrokken zal zijn. Dat betekent echter niet dat er geen aankondigingen waren.

Over apparaten gesproken , Samsung concentreerde zich op zijn op maat gemaakte koelkastaanbod, terwijl het de slimme dingen presenteerde in zijn JetBot 90 AI + robotstofzuiger . Samsung toonde het SmartThings Pet-systeem, dat SmartThings-sensoren en -integratie gebruikt om u uw huisdieren te laten volgen wanneer u niet thuis bent, terwijl u ook uitkijkt naar een toekomst waarin we worden ondersteund door huishoudelijke robots .

Exynos

  • 12 januari

Er is een Exynos-evenement gepland voor 12 januari, waar Samsung naar verwachting de Exynos 2100 zal onthullen, waarvan wordt aangenomen dat deze de nieuwe Samsung Galaxy S21-apparatenfamilie aandrijft.

Galaxy uitgepakt

  • 14 januari

We hebben het over Galaxy Unpacked gehad in een aparte functie, maar we verwachten de lancering van de Galaxy S21, Galaxy S21 + en Galaxy S21 Ultra tijdens het evenement.

Voor al het nieuwste en beste van CES 2021 kunt u door onze up-to-date functie bladeren , waar we de grootste en beste productaankondigingen in meer detail zullen samenstellen.

Geschreven door Mike Lowe. Bewerken door Chris Hall. Oorspronkelijk gepubliceerd op 4 januari 2017.