Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - De Xiaomi Mi 10 Pro is een geweldig vlaggenschiptelefoon - en zijn betaalbare afgeleide, de Mi 10T, komt eind september 2020 uit.

Dus wat kun je verwachten van de aanstaande betaalbare kampioen en hoe kun je het onthullingsevenement bekijken?

Wanneer wordt de Xiaomi Mi 10T gelanceerd?

De Mi 10T wordt onthuld op 30 september 2020. De tijd is bevestigd als 20:00 Beijing-tijd (CST). Dit zijn de wereldwijde tijden, zodat u weet wanneer u moet afstemmen:

  • West Coast USA: 05:00 (PDT)
  • Oostkust VS: 08:00 (EDT)
  • VK: 13:00 uur (BST)
  • EU: 14:00 (CEST)
  • India: 15:30 uur (IST)

Hoe kan ik de Mi 10T Pro-lancering online bekijken?

Xiaomi heeft bevestigd dat het de lancering zal streamen, met de timing die is ontworpen om zoveel mogelijk van de wereld te ontvangen. We hebben de video bovenaan deze pagina ingesloten zodat u deze kunt bekijken.

Wat te verwachten van de Xiaomi Mi 10T

Een paar weken voor het lanceringsevenement lekten de specificaties van de Mi 10T en Mi 10T Pro online .

Het is duidelijk dat Xiaomi op zoek is naar specificaties van de bovenste plank tegen een lage prijs, met het Qualcomm Snapdragon 856-platform dat naar verluidt in beide apparaten wordt gebruikt, samen met een batterijcapaciteit van 5000 mAh en een verversingssnelheid van 144 Hz voor het scherm.

Het grote verschil in deze apparaten lijkt in de camera te zitten, waarbij de Pro een 108 megapixel hoofdcamera krijgt, vergeleken met de 64 megapixel hoofdcamera in de 10T.

Het lijkt erop dat de Mi 10T Pro zich opmaakt om het best-in-class betaalbare sub-vlaggenschip te worden - in de voetsporen treden van zijn machtig indrukwekkende Mi 9T Pro-voorganger .

Geschreven door Mike Lowe.