Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Black Shark is naar Weibo gegaan om officieel de lancering van de Black Shark 3S, de nieuwste versie van de Black Shark 3- gametelefoonfamilie, te bevestigen.

Black Shark is de gaming-lijn van Xiaomi en deze nieuwste versie van zijn gaming-telefoon wordt gelanceerd op 31 juli 2020, om 15:00 CST (dat is 08:00 BST, 09:00 CEST), volgens de post van het bedrijf op Weibo .

Verwacht wordt dat de telefoon zal toetreden tot de Lenovo Legion Duel en ROG Phone 3 door gebruik te maken van de Qualcomm Snapdragon 865+, waarmee hij toegang geeft tot de allernieuwste hardware om dit spelapparaat van stroom te voorzien.

In tegenstelling tot die andere telefoons - nu formeel aangekondigd - hebben we niet hetzelfde niveau van lekken gezien rond de Black Shark 3, dus we weten niet veel over wat we van het apparaat kunnen verwachten, hoewel we verwachten dat het ontwerp zich aan het bestaande Black Shark 3-ontwerp dat we dit jaar al hebben gezien.

Wat we niet weten, is of het het 6,67-inch 1080p-scherm van de Black Shark 3 of het 7,1-inch 1440p-scherm van de Black Shark 3 Pro zal hebben. Wat een lift zou kunnen krijgen, is de vernieuwingsfrequentie, die naar 120 Hz gaat vanaf de 90 Hz van de Black Shark 3.

Momenteel zijn geen van de specificaties bevestigd, maar de lancering is bijna voor ons, dus we hoeven niet lang te wachten tot een andere krachtige gaming-telefoon zich bij de strijd voegt.

Geschreven door Chris Hall.