Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Xiaomi zal vandaag, 19 mei 2020, zijn 12e generatie software, MIUI 12, onthullen tijdens een online evenement.

De software-skin, die op de Android-handsets van het merk staat, krijgt verschillende updates.

Dus hier is hoe je het live-evenement kunt streamen, plus wat je nog meer van de software kunt verwachten.

Wanneer is het MIUI 12-lanceringsevenement van Xiaomi?

Het evenement vindt vandaag, 19 mei 2020, plaats op de volgende tijden:

Beste Black Friday 2021-telefoondeals: welke smartphones krijgen in 2021 korting?

  • BST: 13:00 uur voor VK
  • CEST: 14:00 voor Europa
  • IST: 18.30 uur voor India
  • CST: 21:00 uur voor China
  • EST: 08:00 uur voor oostkust VS.
  • PST: 05:00 voor westkust VS.

Hoe het MIUI 12-evenement te bekijken

Je kunt het evenement live bekijken via de YouTube-video bovenaan deze pagina.

Dat is echter niet alles, want Xiaomi zal de uitzending ook op Twitter en Facebook uitvoeren .

Wat te verwachten van MIUI 12

MIUI 12 zal gebaseerd zijn op het Android 10-besturingssysteem van Google, dus het zal veel van de functies van dat systeem gebruiken, zoals de donkere modus.

Verder belooft Xiaomi ook een opnieuw ontworpen interface, verbeterde privacy, wijziging van machtigingsinstellingen, een controlecentrum (klinkt eerder Apple?), Nieuwe navigatiefuncties (gebaren, iemand?) En een Mi Share-bestandsoverdrachtservice.

Je kunt de show live bekijken voor alle details, en we zullen alles verzamelen in een aparte functie op de site om je de hoogtepunten te geven en wat ze zullen betekenen voor Xiaomi-telefoongebruikers.

Geschreven door Mike Lowe. Oorspronkelijk gepubliceerd op 19 mei 2020.