Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - De Xiaomi Mi 10 en Mi 10 Pro waren een van de apparaten die naar verwachting op het Mobile World Congress zouden verschijnen . Die show werd geannuleerd vanwege zorgen over de verspreiding van het coronavirus en de wereldwijde lancering werd uitgesteld.

We weten veel over de telefoons omdat ze in februari in China werden aangekondigd en er is veel verwachting over de nieuwste toestellen van Xiaomi. Xiaomi heeft nu bevestigd dat de telefoons worden gelanceerd tijdens een evenement op 27 maart.

Hoe laat is het Xiaomi Mi 10-evenement?

Het Xiaomi Mi 10-evenement staat gepland om 14:00 GMT + 1 op 27 maart 2020. Dit zijn de internationale tijden:

  • San Francisco - 06:00 uur
  • New York - 09:00 uur
  • Londen - 13:00 uur
  • Berlijn - 14:00
  • New Delhi - 18.30 uur
  • Sydney - 00:00 28 maart

Kan ik de lancering van Xiaomi Mi 10 online bekijken?

Xiaomi zegt dat je de actie kunt volgen op Twitter, YouTube en Facebook. We hebben de videostream voor de persconferentie bovenaan deze pagina ingesloten.

We weten al wat er gaat komen

De Xiaomi Mi 10-serie biedt een mooi glad ontwerp, met een 6,67-inch display met een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz en het zit op het Qualcomm Snapdragon 865-platform met 5G voor degenen die het willen.

De Mi 10-serie biedt een gewone en een Pro-handset, met enig verschil in de cameras aan de achterkant en in de RAM- en opslagopties die voor u beschikbaar zijn. We weten niet precies welke versies of kleuren wereldwijd beschikbaar zullen zijn, maar we weten het tegen 27 maart.

De cameras worden bekroond door een 108-megapixelsensor voor de hoofdcamera, die veel details en opnamemogelijkheden belooft en de concurrent van de Samsung Galaxy S20 Ultra wil evenaren . Er is ook een camera aan de voorzijde van 20 megapixels.

Apples iPhone 13 lanceringsevenement special - Pocket-lint Podcast 121

Geschreven door Chris Hall. Oorspronkelijk gepubliceerd op 9 maart 2020.