Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machinaal leren voordat hij is beoordeeld door een menselijke redacteur in uw moedertaal.

(Pocket-lint) - Sony houdt vandaag, woensdag 11 mei, een evenement waar de volgende Xperia 1 wordt verwacht, nadat de teaser die het evenement aankondigde eerder deze maand vroeg "Ben je klaar voor de volgende ONE?".

De teaser belichtte de geschiedenis van de Xperia 1 vlaggenschip smartphone, die aanvankelijk in 2019 werd gelanceerd na een naamsverandering van de Xperia XZ.

Hier is alles wat je moet weten over het volgende Sony Xperia-evenement, inclusief hoe je het kunt bekijken en wat je kunt verwachten.

Wanneer is het Sony Xperia 1 IV-evenement?

Het Japanse merk zal vandaag, woensdag 11 mei 2022 om 16:00 JST een evenement houden. Hier zijn de verschillende lokale tijden:

  • San Francisco - 00:00 PDT
  • New York - 03:00 EDT
  • Londen - 08:00 BST
  • Berlijn - 09:00 CEST
  • Tokio - 16:00 JST
  • Sydney - 17:00 AEST

Hoe kun je het Sony Xperia 1 IV-evenement volgen?

Sony zal een stream voor het evenement hosten via de Sony Xperia YouTube-account. Het is ingesloten aan de bovenkant van deze pagina, zodat je het hier kunt bekijken.

U kunt ook de teaser voor het evenement hieronder bekijken.

Wat kunt u verwachten van het Sony Xperia 1 IV evenement

De teaser voor het Sony Xperia 11 mei evenement bevestigt dat er een nieuwe Xperia 1 smartphone op komst is. Hoewel de teaser geen naam of specificaties onthult, suggereert het wel dat de naamgeving het huidige naamgevingspatroon zal volgen, waardoor het toestel de Xperia 1 IV zou gaan heten - uitgesproken als Xperia 1 mark 4.

Een opvolger van de Xperia 1 III is logisch, aangezien de Xperia 1 III vorig jaar rond dezelfde tijd werd aangekondigd. Het is nog niet duidelijk of Sony tijdens het evenement nog andere producten zal aankondigen. De Xperia line-up bestaat ook uit de Xperia 5 en Xperia 10 toestellen.

Aangezien de Xperia 10 in het verleden rond dezelfde tijd als de Xperia 1 werd onthuld, zou het niet al te verrassend zijn om de opvolger van de Xperia 10 III tijdens het Xperia-evenement in mei onthuld te zien worden, hoewel de teaser zich alleen op de Xperia 1 richt.

Deze 3 hoesjes houden je iPhone 13 slank, beschermd en ziet er fantastisch uit

U kunt alle geruchten rond de Xperia 1 IV lezen in onze geruchten ronde up functie.

Geschreven door Maggie Tillman. Bewerken door Britta O'Boyle.