Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - De aankomende telefoons uit het middensegment van Samsung, de Galaxy A52 en de Galaxy A72, zijn de afgelopen weken via verschillende lekken opgedoken en hebben alles onthuld, van hun ontwerp tot specificaties. Nu lijkt hun lanceringsdatum te zijn uitgelekt, dankzij Samsung zelf.

Samsung heeft naar verluidt een livestream-video vermeld voor zijn Galaxy Unpacked-evenement in maart 2021 en daarmee de mogelijke lanceringsdatum van de Galaxy A52 en Galaxy A72 onthuld. Een screenshot van de niet-vermelde video, gedeeld door Twitter-gebruiker @FrontTron , laat zien dat het evenement plaatsvindt op 17 maart 2021 om 22:30 KST (13:30 GMT of 06:30 PDT). Samsung zou de video hebben verwijderd zodra deze informatie openbaar werd.


De Galaxy A52 en de Galaxy A72 zullen waarschijnlijk beschikbaar zijn in zowel 4G LTE- als 5G-versies, waarbij de 4G-varianten een vernieuwingsfrequentie van 90 Hz bieden en de 5G-modellen een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. De Galaxy A52 zal naar verwachting een 6,5-inch Super AMOLED Infinity-O-display hebben, terwijl de Galaxy A72 een 6,7-inch Super AMOLED Infinity-O-display zou moeten hebben. Beide zullen Gorilla Glass 5 dragen.

U kunt in-display vingerafdruklezers verwachten, de Snapdragon 720G voor de 4G-varianten, Snapdragon 750G voor de 5G-varianten, 6GB / 8GB RAM en 128GB / 256GB interne opslag, IP67-certificering voor stof- en waterbestendigheid en Android 11. Een 4.500 mAh De batterij zou op de Galaxy A52 moeten zitten, terwijl de Galaxy A72 een batterij van 5000 mAh zou moeten hebben. Beide hebben snel opladen van 25 W.

In termen van cameras wordt gedacht dat de telefoons quad-camera-instellingen en 32-megapixel selfie-cameras hebben.

Geschreven door Maggie Tillman.