Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Het volgende Galaxy Unpacked-evenement van Samsung is officieel bevestigd. Samsung organiseert de eerste Unpacked voor 2021 eerder dit jaar dan voorheen en we verwachten de introductie van de Galaxy S21-apparatenfamilie.

Hier is alles wat u moet weten en wat u op de lanceringsdag kunt verwachten.

Wanneer is de Samsung Galaxy uitgepakt?

Samsung Galaxy Unpacked vindt plaats op donderdag 14 januari 2021. Het evenement staat gepland om 10:00 EST.

Hier zijn de internationale tijden ter referentie:

  • San Francisco - 07:00 uur PST
  • New York - 10:00 EST
  • Londen - 15:00 GMT
  • Berlijn - 16:00 CET
  • Mumbai - 20:30 IST
  • Tokio - 00:00 JST, 15 jan
  • Sydney - 02:00 AEDT, 15 jan

Hoe u het Unpacked-evenement kunt bekijken

Samsung Galaxy Unpacked-evenementen zijn beschikbaar om live te bekijken op YouTube en Samsung.com. Je kunt live meekijken terwijl het evenement plaatsvindt en we hebben de video hierboven ingesloten zodat je deze kunt bekijken.

Samsung heeft ook bevestigd dat het evenement zal worden gestreamd op Twitch, TikTok en Reddit.

Wat zijn de hashtags die moeten worden gevolgd?

Samsung heeft de neiging om zowel #SamsungEvent als #TheNextGalaxy te gebruiken voor deze lanceringsevenementen en we verwachten dat Unpacked 2021 hetzelfde zal zijn.

Wat u kunt verwachten van Samsung Galaxy Unpacked

sakitech

Samsung Galaxy S21-serie

Er is geen tekort aan lekken en geruchten over de komende Galaxy S-apparaten van Samsung. Het belangrijkste evenement is de Samsung Galaxy S21 Ultra, waarvan wordt gedacht dat deze de S20 Ultra zal vervangen en vasthoudt aan de grote camera-uitrusting. We verwachten dat dit het premium-apparaat van Samsung wordt, met ondersteuning voor de S Pen (hoewel niet meegeleverd) en verpakking in de Exynos 2100 of Snapdragon 888.

De Galaxy S21 Ultra zal naar verwachting worden vergezeld door de Galaxy S21 en Galaxy S21 +. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt echter verwacht dat deze apparaten iets lager in prijs zullen zijn, ontworpen om ze aantrekkelijker te maken voor kopers. Dat zou ertoe kunnen leiden dat deze modellen overschakelen naar een plastic achterkant, het aantal cameras verkleinen (in vergelijking met de Ultra) en een plat beeldscherm hebben in plaats van het gebogen beeldscherm van Samsung dat het de afgelopen 5 jaar heeft gebruikt. Dit was een zet van de Samsung Galaxy S20 FE in 2020 en zou een winnende formule kunnen zijn voor de nieuwe handsets.

Evan Blass/Voice

Samsung Galaxy Buds Pro

Er zijn een aantal lekken die erop wijzen dat Samsung een nieuwe echte draadloze headset gaat lanceren. Na het herlevende succes van de Galaxy Buds Live, is de nieuwe Galaxy Buds Pro een andere evolutie die nogal conventioneler lijkt. Je kunt actieve ruisonderdrukking verwachten in compacte toppen met siliconen tips.

91 Mobiles

Samsung Galaxy SmartTags

Het lijkt erop dat Samsung een stukje van de tegeltaart wil - en Apple wil verslaan. Men denkt dat de Samsung Galaxy SmartTags een Bluetooth-tracker zijn en dezelfde soort functies bieden als Tile - hoewel we ons voorstellen dat ze zullen worden geïntegreerd met Samsung SmartThings.

Geschreven door Maggie Tillman. Bewerken door Rik Henderson.