Pocket-lint wordt ondersteund door zijn lezers. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Deze pagina is vertaald met behulp van AI en machine learning.

(Pocket-lint) - Na slechts een paar maanden sinds het laatste Unpacked-evenement, heeft Samsung bevestigd dat het weer een grote livestream houdt - Galaxy Unpacked Part 2, zoals het het noemt. Het komt als een verrassing, maar heeft er zeker voor gezorgd dat mensen zich afvragen wat Samsung nu zou kunnen laten zien.

U kunt hier alle belangrijke details vinden die u moet weten.

Wanneer is het Galaxy Unpacked Part 2-evenement?

Samsung houdt het Galaxy Unpacked Part 2 evenement op 20 oktober 2021, vanaf 10.00 uur (ET). Dit zijn de tijden over de hele wereld:

  • San Francisco - 07:00 PDT
  • New York - 10:00 EST
  • Londen - 15:00 BST
  • Berlijn - 16:00 CEST
  • New Delhi - 19:30 IST
  • Tokio - 23:00 JST
  • Sydney - 01:00 AEDT, 21 okt

Wanneer is Black Friday 2021? De beste Black Friday deals in de VS vind je hier

Hoe Galaxy Unpacked Part 2 te bekijken

Je kunt de hele livestream bekijken via een ingesloten video bovenaan deze pagina, die we zullen toevoegen zodra Samsung zijn URL live instelt. Galaxy Unpacked-evenementen kunnen ook worden bekeken op Samsung.com.

Wat te verwachten van Galaxy Unpacked Part 2

In tegenstelling tot het patroon van de afgelopen jaren, hebben we geen duidelijk idee van wat er gaat komen in het grote evenement van Samsung, maar er zijn geen oneindige mogelijkheden gezien wat Samsung tijdens zijn laatste live-evenement behandelde. That Unpacked lanceerde nieuwe opvouwbare telefoons, smartwatches en oordopjes.

Dat laat echter een beetje een hiaat in de vorm van tablets - een waar Samsung al jaren goed werk doet. We weten dat door de pandemie de belangstelling van consumenten voor tablets is toegenomen, dus het zou geen verrassing zijn als Samsung de kamer heeft gelezen en een aantal vernieuwde apparaten heeft om te pronken, met de Tab S8 al lang geruchten .

Dan hebben we de Samsung Galaxy S21 FE . Het Fan Edition-apparaat zou nu ongeveer worden gelanceerd, maar er is veel discussie geweest over vertraging vanwege het wereldwijde tekort aan chips. De teaservideo toont echter een reeks gekleurde vierkanten en de FE is een apparaat dat in een volledige reeks kleuren wordt geleverd - geruchten beweren dat het in de kleuren grijs, roze, violet, groen, blauw en wit zal komen - dus we vermoeden dat het wordt op het evenement bekend gemaakt.

Geschreven door Maggie Tillman. Bewerken door Chris Hall. Oorspronkelijk gepubliceerd op 1 februari 2017.